Film i TV

Problemi za Star Wars

Aside Banners

Budućnost nove Star Wars trilogije neizvjesna zbog problema s Harrisonom Fordom

Piše , Objavljeno

Kada radiš jedan od ‘najepskijih’ filmova svih vremena, kad tad ćeš naletjeti na manje ili veće probleme, ali Harrison Ford bi mogao poprilično naštetiti Star Wars projektu.

harrison ford

Dobri stari Harrison Ford… što je stariji, to pravi više problema! Nažalost, ovaj se put ne radi o nekakvom nedužnom flertanju ili tulumarenju, već o prilično ozbiljnoj ozljedi, koja Disneyju i redatelju J.J. Abramsu trenutno zadaje prilično velike probleme. Naime, Ford je prije nekoliko tjedana pao s Millenium Falcona i slomio nogu, a kako stvari trenutno stoje, za oporavak će mu trebati najmanje 6 mjeseci. Čovjek ipak ima 72 godine u tim kostima, pa treba dosta vremena da one fino zarastu…

han solo

Možda to ne bi bio toliki problem da se radi o običnoj dramici, ali pošto je ovdje riječ o SF spektaklu epskih razmjera, u kojem Ford vrlo vjerojatno (iako, još uvijek nepotvrđeno) igra glavnu ulogu, jasno je kako slomljena noga može itekako smetati u scenama fajta svjetlosnim mačevima ili bijega od droidske vojske. Jedna od opcija jest da se snime scene u kojima se Fordu ne vide noge ili se on minimalno kreće, ali se to vjerojatno kosi s planom snimanja J.J. Abramsa i produkcijskim mogućnostima.

harrison ford 1

Naravno, Disney se zbog ovih događanja nalazi u prilično velikim problemima, prvenstveno zbog toga što su već jednom odbili pomaknuti termin premijere, te se i dalje k’o pijani plota drže tog 15. prosinca 2015., što znači da bi Star Wars: Episode VII treba biti gotov za manje od 18 mjeseci. Ipak, odgoda premijere se trenutno čini kao najbolje moguće rješenje, jer bi alternativa bila velike promjene na scenariju, koji bi se morao prilagoditi Fordovoj ozljedi ili bi se njegova uloga u samom filmu morala drastično smanjiti. Nadamo se da potonje neće niti doći u obzir, jer svima je jasno kako je Han Solo ipak mega faca, kojoj do koljena nisu čak niti Luke Skywalker (Mark Hamill) i princeza Leia (Carrie Fisher), a kamoli ove novajlije.

Zato Disney, ima da iz podruma izvučeš onu supertajnu tehnologiju liječenja svih rana, koju ZNAMO da posjedujete, i riješite da stari Harrison bude spreman za još jedno uništenje Tamne strane!

TAGOVIdisney harrison ford J. J. Abrams ratovi zvijezda star wars

Komentiraj