Film i TV

Svaka im čast!

Aside Banners

Čak 480 vjernih Star Wars fanova snimilo je najbolji i najluđi remake ‘Empire Strikes Back’ ikada!

Piše , Objavljeno

Obožavatelji serijala Star Wars među najvjernijim su i najaktivnijim na svijetu, a kada se tisuće njih odluči snimiti remake drugog nastavka svoje omiljene franšize, dobijemo neponovljivu poslasticu…

star warsHoće li J.J. Abrams zabiti zadnji čavao u lijes koji se zove Star Wars franšiza ili će se jedna od najvećih trilogija svih vremena nastaviti onako kako joj i dostoji, vidjet ćemo za nešto više od godinu dana, a kako bismo skratili vrijeme i dobili svoju dnevnu dozu slatkih, slatkih ratova među zvijezdama, pobrinut će ovaj izvanredni remake kultnog spektakla Empire Strikes Back (Imperij uzvraća udarac)… Khm, što?! Remake jednog od najboljih filmova svih vremena, a do prije nekoliko dana nitko o tome nije znao apsolutno ništa? Smirite se, vi mladi Jediji, stvar je prilično neslužbena i beskonačno mnogo zanimljivija nego što zvuči na prvu loptu!

Ime Caseya Pougha vam vjerojatno ništa ne znači, ali malo bolji poznavatelji prilika u svemiru Star Warsa sjetit će se da je prije par godina upravo on stajao iza projekta eksperimentalnog remakea Epizode IV, poznatije i kao New Hope iliti Nova nada. Sada je ponovno skupio ekipu najvećih i najaktivnijih obožavatelja serijala te nam je predstavio drugi nastavak serijala. Radi se o kompilaciji od čak 480 video isječaka u trajanju od maksimalno 15 sekundi koji savršeno točno (dobro, savršeno je možda prejaka riječ) rekreiraju originalni film, a probrani su od nekoliko tisuća pristiglih radova. Možda je malo teško objasniti to nekome tko nije upoznat s Poughovim radom pa najbolje da bacite oko na cijeli video.

The Empire Strikes Back Uncut – cijeli film:

(*2 sata, 8 minuta i 33 sekunde kasnije*) Waaaauuuuu! Ovo je jednostavno… wauuuu! Čak 480 autora doživjelo je ostvarenje svojih snova te su se našli u ovoj genijalnoj kompilaciji koja kombinira animaciju, stvarnu akciju, kvalitetne specijalne efekte, loše specijalne efekte, jako loše specijalne efekte, amatersku glumu, računalne igrice, lutkarske predstave i još desetke kreativnih čudesa kojima su obožavatelji poželjeli odati počast jednom uistinu izvanrednom filmu. Ništa, sada ćemo morati sačekati još par godina do trećeg nastavka, a nadamo se da će se ova ekipa odlučiti i na snimanje remakea druge trilogije… Zaslužujemo da ti filmovi napokon budu snimljeni kako spada!

TAGOVIempire strikes back fanovi imperij uzvraća udarac kompilacija obožavatelji razovi zvijezda remake star wars

Komentiraj