Zabava

Aside Banners

Call of Duty: Black Ops rastura sve rekorde

...u mlaćenju love. Novi CoD pretekao je prethodni nastavak i u prvih pet dana prodaje natukao 650 milijuna dolara!

Piše , Objavljeno

call of duty:black ops

call of duty:black ops

Čisto da stvari stavimo u perspektivu, ‘Vitez tame‘ u prvih pet dana prikazivanja u kinima zaradio je 200 milijuna dolara i time drži rekord u svijetu filma. Nova Activisionova pucačina ‘Call od Duty:Black Ops‘ u prvih pet dana prodaje zaradila je 650 milijuna zelenih novčanica i time postala apsolutnim rekorderom u svijetu zabave.

Black Ops postavila je i rekord prodaje u prvom danu sa sedam milijuna prodanih primjeraka, od čega je nevjerojatnih 4,5 prodano u pretprodaji. U tom prvom danu Activision je u kasu spremio oko 360 milijuna dolara.

Prema podacima kojima se Activision (s pravom) hvali na sva usta, od launcha igre 2,6 milijuna igrača provelo je 5,9 milijuna sati igrajući multiplayer novog CoD-a. Budući da znamo da je do sada prodano oko 10 milijuna kopija igre (i bogteznakoliko ih je piratizirano), serveri će se dobrano namučiti kada ekipa ‘vikend ratnika’ navali znojiti svoje konzole i računala. Također kažu da se podjednako prodaju sve verzije igre (za Xbox, PS3; PC i Wii) te čak bilježe popriličan interes za 3-D verziju igre.

TAGOVIactivision black ops call of duty call of duty: black ops igre

Komentiraj