Film i TV

Samo je jedan Keptn Amerika

Aside Banners

Captain America protiv do sada najopasnijeg protivnika u novom traileru za ‘Winter Soldier’

Piše , Objavljeno

Jedan od najpoznatijih stripovskih junaka u novom će se filmu boriti protiv svojeg vjerojatno najljućeg protivnika, a gledajući ovaj trailer, ne znamo za koga bismo navijali!

captain-america-the-winter-soldier

Ameri protiv Sovjeta?! U 2014. godini? Da, izgleda da stare rane još uvijek nisu zacijelile, tako da će Steve Rogers, prvi Osvetnik poznatiji svijetu kao Captain America (Chris Evans), u drugom filmu iz novog blockbuster serijala stati nasuprot opasnog ruskog agenta s nekim prilično opakim moćima: Winter Soldiera. Zimski vojnik je brz, jak i ima metalnu ruku, te je pripadnik stare garde klasičnih negativaca, koji su rajcali Amere za vrijeme Hladnog rata, a izgleda da to čine i dan danas.

Jedna od najvećih ovogodišnjih uzdanica tvornice novca Marvel, Captain America: The Winter Soldier, donosi nam i novog pomoćnika glavnom junaku, i to u vidu Falcona (Anthony Mackie), čovjeka-sokola koji je ujedno i prvi afroamerički stripovski junak. Naravno, tu su i stari Osvetnici poput Crne udovice (Scarlett Johansson) i Nicka Furya (Samuel L. Jackson), a osvježenje u postavi čini Alexander Pierce (Robert Redford).

Captain America: The Winter Soldier – trailer:

Iako nam nije jedna od omiljenih junaka (pogotovo kada počne s patriotskim bullshitom), čini se da bi dobri, stari Keptn Amerika u novom filmu mogao donijeti solidnu dozu zabave, a kako stvari stoje, eksplozija, velikih letećih brodova, scena borbi i Scarlett Johansson u pripijenom kombinezonu neće nedostajati. Film u kina dolazi krajem ožujka ili početkom travnja, a da ćemo ga gledati i grešno uživati… hoćemo!

TAGOVIavengers Captain America marvel strip junak

Komentiraj