Film i TV

Sreća najveća

Aside Banners

Četvrta sezona ‘Sherlocka’ napokon dobila datum premijere i bliže je nego što smo očekivali

Postoji li bolji način za započeti novu godinu nego sa novom sezonom Sherlocka? Dobro, postoji... ali Sherlock je pri samom vrhu!

Piše , Objavljeno

Bili smo u strahu kako je treća sezona fantastične BBC-eve serije Sherlock bila zadnja, ali Benedict Cumberbatch i Martin Freeman, koji igraju uloge Sherlocka Holmesa i njegovog partnera dr. Johna Watsona, su ipak uspjeli nekako ugurati i četvrtu sezonu u svoj pretrpan raspored. Teško je vjerovati kako će se serija nastaviti snimati, ali uvijek se možemo nadati… do tada nam ostaje iščekivanja najnovije tri epizode, a sada službeno znamo i kada se hvaljeni Sherlock vraća na male ekrane.

Sherlock will return in The Six Thatchers on January 1, 2017. #Sherlock

Posted by Sherlock on Wednesday, October 26, 2016

Da, kada se govori o 2017. godini, nema ranijeg datuma od 1. siječnja, tako da će nam epizoda The Six Thatchers biti jedan vrlo lijepi novogodišnji poklon. Druga epizoda nosi naslov The Dying Detective, a trećoj je i ime i radnja još uvijek nepoznata, ali Benedict Cumberbatch je u intervjuu ranije ovog mjeseca izjavio kako: “… ide tamo gdje ga je u prvi mah vrlo teško pratiti“. Ozbiljna je to najava koja obećava grde preokrete i žešću napeticu, ali od Sherlocka smo na to i navikli. Zato ga toliko i volimo. U svakom slučaju, sretna nam Nova godina!

TAGOVIbenedict cumberbatch nova godina serija sherlock Sherlock Holmes tv

Komentiraj