Film i TV

Još jedan superjunak...

Aside Banners

Channing Tatum je mutant Gambit, a na velika platna dolazi već iduće godine!

Piše , Objavljeno

Nije baš da se veselimo novom superjunačkom filmu, ali Gambit je cool lik, a Channing Tatum ga može itekako dobro odglumiti pa eto… moglo bi biti nešto!

gambitMnogi bi se vjerojatno složili kako Gambit ne zaslužuje dobiti svoj film, pogotovo jer ima itekako mnogo starijih i “zaslužnijih” superjunaka u ogromnom Marvelovom svemiru, ali tko bi uistinu volio gledati film o dosadnom Cyclopsu ili Icemanu? Ajde, nekako još trpimo izlizanog Wolverinea, ali i 20th Century Fox i svi fanovi znaju kako je budućnost, novac i zabava u likovima poput Deadpoola i Gambita. Obojica su dobila svoje samostalne filmove i to nedavno, a potonji će se u kinima pojaviti 7. listopada 2016. godine. To je za sada druga velika vijest vezana uz ovaj blockbuster, nakon što je procurila informacija kako će glavnog lika utjeloviti Channing Tatum.

Inače, Gambit je jedan od novijih X-Mena (pojavio se tek 1990. godine), a radi se o mutantu koji može kontrolirati potencijalnu i kinetičku energiju, ima gotovo hipnotički šarm (kajunske šprehe), vrhunski je lopov, zna opako dobro bacati karte te se fajta dugačkim bō štapom. Do sada se u filmovima pojavio samo jednom i to kao sporedan lik u X-Men Origins: Wolverineu gdje ga je igrao Taylor Kitsch, a koliko je to bila dobra uloga (i film općenito) dovoljno govori činjenica kako ju želimo zaboraviti čim prije! Redatelj Gambita za sada još uvijek nije poznat, kao niti mjesto i tijek radnje, ali vjeruje se kako bi cijeli film trebao napustiti ozbiljne vode i skrenuti na puteve zajebancije.

X-Men Origins: Wolverine – scena s Gambitom:

Uz ove je najave 20th Century Fox objavio i detalje oko premijera nekih od svojih najvećih blockbustera za idućih par godina. Novi će nastavak franšize Planeta majmuna tako u kinima zaigrati 14. srpnja 2017., a drugi će pokušaj ekranizacije Fantastic Four svijeta premijeru imati 2. lipnja 2017. godine. Adaptacija igrice Assassin’s Creed je predviđena za 21. prosinca 2016. (naslovnog bi junaka još uvijek trebao igrati Michael Fassbender), a trebao bi ga slijediti Hugh Jackmanov novi projekt, The Greatest Showman on Earth i to 24. prosinca iste godine. Ajde, barem neće biti dosadno… nadamo se!

TAGOVIchanning tatum gambit marvel mutant superjunak X-Men

Komentiraj