Zabava

Chapter 27

Možemo reći samo jedno: Jarede, džabe si se gojio jer film ti je smeće...

Piše , Objavljeno

Chapter27

Chapter27

Za početak, nismo jedni od onih koje će se šokirati kada netko odluči snimiti film o Marku Davidu Chapmanu, poznatom ubojici Johna Lennona, ali ako cijela priča nema neku zanimljivu pozadinu, skupit ćemo slinu i pošteno popljuvati idiota koji je to napravio.
Da, dragi moji filmoljupci, priča o ubojstvu Johna Lennona dosadna je k’o program RTL-a nedjeljom, barem ako se ravnamo prema onome što nam je Schaefer pokazao.

Chapter 27 trailer

Chapter27

Chapter27

Naime, Chapman dolazi u New York i punih 80 minuta baulja kao luda debela šupčina pričajući kojekakve gluposti o patkama jer on, znate, jako voli “Lovca u žitu”. Kada netko odluči snimiti film o luđacima, očekujemo da luđak bude, ako ništa drugo, barem smiješno lud ali ovo nema veze s razumom i pritom ne govorim o Chapmanu već scenariju. Jared Leto je nabio 30 kila, pokupio giht i pojavio se u jednom od najglupljih filmova koje smo pogledali u posljednjih par godina, a vjerujte nam, gledali smo raznorazna sranja (pa čak i “Meet the Spartans“).

Javnost i Lennonova obitelj oštro su osudili snimanje ovog filma, govoreći da je riječ o nepotrebnom veličanju čovjeka čiju stranu priče ne trebamo znati. Ne zanima nas trabunjanje Yoko Ono i njene žalopojke, ali složit ćemo se s ljudima kada kažu da se ovaj film nije trebao snimiti jer radi se o 80 minuta koje nikada nećemo vratiti.
što se pozitivnih strana filma tiče, nema ih, ali kada cijela patnja završi poslušajte pjesmu “Fall into place” koju je za soundtrack snimio Rich Price. Predobra stvar za tako glup film.

Idesh! preporuka:Lennon je ubijen, a Schaefer je ubio priču o njegovom ubojstvu…
Redatelj:J.P. Schaefer
Uloge:Jared Leto, Lyndsay Lohan…
Trajanje:84 minute

TAGOVIchapter 27 drama film jared leto john lennon lindsay lohan Mark David Chapman Schaefer

Komentiraj