Zabava

Aside Banners

Chin Chin

Definitive Jux, izdavačka kuća orijentirana uglavnom na rap izdanja izbacila je album ovih opakih igrača. O čemu je riječ, pročitajte samo na Idesh!

Piše , Objavljeno

Chin Chin

Chin Chin

Ove smo se godine naslušali kojekakvih albuma i malo nas je toga oduševilo, ali kada smo nabasali na ovu kombinaciju džeza, fanka, diska i suvremenog «arenbija» na trenutak smo zastali i zaključili da je pravo vrijeme da vas upoznamo s peteročlanim njujorškim bendom koji je nedavno potpisao za “Def Jux” i izdao svoj treći album nazvan jednostavno “Chin Chin”.

Appettite

Zvučalo bi podcjenjivački kada bi rekli da je riječ o novom bendu jer neki od članova svirali su s kultnim facama kao što su “The Temptations” ili “Delfonics” koji su u okvirima crnačke glazbe nešto kao Mišo Kovač za ljubitelje demencije popraćene mumljanjem.
Wilder i Torbitt Schwartz očevi su benda, a na stejdžu im se često pridružuju instrumentalisti pa bend ponekad svira u postavi od deset članova što garantira bogat zvuk i gužvu na pozornici. Neki od bendova s kojima su Chin Chin djelili stejdž obuhvaćaju TV on the radio, Gogol Bordello pa čak i one-hit wonder Lilly Allen.

“You can’t hold her” live

Svjedoci njihovog lajv nastupa tvrde da likovi zvuče kao Prince na speedu, a nakon što smo malo preslušali trake s njihovog najnovijeg uratka ne možemo dočekati da ih poslušamo uživo. Drugim riječima, pomirili smo se s tim da ih nećemo pogledati sve dok ih netko ne pozove u Hrvatsku.
Ono što vam mi možemo reći jest da je riječ o zaista kvalitetnom bendu koji ne smijete propustiti jer Chin Chin nakupina je sumanute mjuze koja vas neće ostaviti ravnodušnima ako se kojim slučajem nađete na plesnom podiju.

TAGOVIalbum chin chin def jux funk glazba jazz

Komentiraj