Film i TV

Vratit će se Mulder i Scully

Aside Banners

Chris Carter već najavljuje nove epizode ‘The X-Filesa’

Piše , Objavljeno

Iako nismo nimalo zadovoljni onim što je prikazano u šest epizoda desete sezone, veseli nas kako bi popravni mogao doći vrlo brzo!

x-files 1

Jedan od najvažnijih TV trenutaka sezone, barem za one koji su odrastali uz The X-Files i smatraju se fanovima te revolucionarne serije, je priveden kraju, a teško je isprati gorak okus iz usta onim što smo vidjeli. Od ukupno šest epizoda, jedna je bila uistinu odlična, jedna tek solidna, a ostale četiri želimo zaboraviti što prije, pogotovo ove antologijske. Nije da bezveze seremo, ali od Chrisa Cartera i ekipe očekujemo određenu razinu kvalitete, pogotovo nakon stanke od 15 godina, a ovo što su nam pokušali podvaliti jednostavno ne zadovoljava nikakve minimalne kriterije.

x-files 2

Ipak, gledanost tih šest epizoda je bila iznimno velika, a i ocjene sugeriraju kako se publici svidjelo ono što se prikazuje (možda smo mi u krivu?!), tako da se može reći kako je ova krnja deseta epizoda bila uspješnica. Finale je bilo najgledanija emisija te večeri u SAD-u, što govori dovoljno samo za sebe. Zato nije niti čudno kako je već idući dan tvorac serije Chris Carter najavio kako će gotovo sigurno snimati nove nastavke, a tvrdi kako se i TV kuća Fox slaže s time. Ostaje samo pitanje kada bi se taj projekt mogao realizirati te u kojem bi formatu išao, a treba biti siguran kako se glavni glumci, prvenstveno David Duchovny i Gillian Anderson, žele vratiti u uloge koje su ih proslavile te imaju vremena u svom rasporedu da to i ostvare. Sudeći po smjeru u kojima im karijera ide, mislimo da to ne bi trebao biti neki problem…

TAGOVIchris carter David Duchovny dosjei X fox Gillian Anderson x-files

Komentiraj