Zabava

Ponovno sve ispočetka

Aside Banners

Chris Evans dobio nogu iz ‘Top Geara’, traži se novi voditelj

Iako se ovakav razvoj događaja mogao naslutiti, ipak nas je iznenadilo da se BBC odlučio riješiti jednog od svojih najvećih imena nakon samo 6 emitiranih epizoda!

Piše , Objavljeno

Prošli smo tjedan prenijeli vijest kako Matt LeBlanc nije nimalo zadovoljan svojim suvoditeljem u najpopularnijoj svjetskoj auto-moto emisiji Top Gear te da je vrhuški BBC-a postavio ultimatum: ili on ili Chris Evans. Izgleda kako je BBC ovog puta odlučio napustiti kolegu Britanca i stati na stranu Amera, što znači kako je Evans izgubio jednu od svojih najunosnijih gaža nakon samo šest emitiranih epizoda. On je to i sam potvrdio putem Twittera, oprostivši se od “briljantne ekipe” i najavivši daljnji angažman na radiju i ostalim projektima.

Evansu je navodno presudilo nekoliko stvari, ali prije svega katastrofalna gledanost prvih epizoda nakon odlaska prvotnog trojca. I kritika i gledatelji su kao najveću manu isticali upravo Evansovu iritantnu pojavu i neležernost, pa nije bilo druge nego da BBC posluša svoju publiku. S druge strane, žalbe od strane producenata, snimateljske ekipe i samih kolega voditelja su bile gotovo svakodnevica, a Evansu se spočitavalo da je control freak i apsolutno nemoguć za suradnju. Fanovi su odluku o njegovom odlasku stoga primili sa oduševljenjem, ali i strepnjom zbog nepoznatog: tko će doći na njegovo mjesto?!

TAGOVIbbc Chris Evans matt leblanc top gear

Komentiraj