Film i TV

Stiže doba Ultrona!

Aside Banners

Čisti orgazam: Prvi trailer za ‘Avengers: Age of Ultron’ je napokon vani!

Piše , Objavljeno

Nakon dvije godine gotovo svakodnevnih špekulacija napokon imamo priliku vidjeti što će to vladati kino blagajnama polovicom iduće godine – Avengers: Age of Ultron!

avengersKada se govori o kino-prognozama i očekivanjima za 2015. godinu, gotovo će svaki analitičar kao glavnog favorita za vladavinu nad svjetskim box-officeom i rušenje nekoliko rekorda gledanosti i profita odmah istaknuti Avengers: Age of Ultron. Na kraju krajeva, prvi je nastavak prije dvije godine zaradio više od milijardu i pol dolara (treći rezultat svih vremena), a kako želja gledatelja za avanturama njihovih omiljenih superjunaka još uvijek ne jenjava, jasno je kako su i ovoga puta očekivanja iznimno velika!

Iako se prvi trailer trebao pojaviti tek idućeg utorka za vrijeme prikazivanja nove epizode serije Agents of S.H.I.E.L.D., na internet je procurila neautorizirana verzija najave uz nekoliko novih promo fotki, tako da su u Marvelu morali reagirati brzo i pametno. Naravno, odmah su se bacili na saniranje štete po društvenim mrežama te izbacivanje službenog teaser trailera koji je u svega 12 sati skupio više od 7 milijuna pogleda. Ako se po zori dan poznaje, ovaj će biti pun para!

Avengers: Age of Ultron – teaser trailer:

Dakle, priča je sljedeća: Tony Stark (Robert Downey Jr.) je odlučio svojim kolegama superjunacima olakšati život i svakodnevnu borbu protiv kriminala tako što je stvorio svojevrsnu vojsku robota kojom upravlja iznimno napredan A.I. sustav znan kao Ultron (glas, a kasnije i stas mu daje genijalni James Spader). Naravno, Ultron ubrzo skuži kako je dovoljno moćan da ne mora trpjeti hirove svojih ljudskih “šefova” pa odluči pokazati čovječanstvu tko je novi baja u selu. Spasiti nas još jednom može samo dobra stara ekipa u sastavu Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Scarlett Johansson (Black Widow) i Hawkeye (Jeremy Renner), a svatko od njih će dati svoj obol u jednoj od najtežih borbi koje su Osvetnici do sada vodili… Dobro, osim Hawkeyea, jer iskreno, ne znamo kakav bi to morao biti scenarij da njegove strijele budu faktor protiv vojske supernaprednih robota!

Ovako su u Marvelu reagirali na curenje trailera. Classy!

Osim glavnih faca, svoje će njuške pokazati i neki stari nam znanci poput Samuela L. Jacksona, Cobie Smulders (Robin iz How I Met Your Mother, koja u Marvelovom svijetu igra jednu od najbeznačajnijih ponavljajućih uloga u ovakvoj vrsti filmova IKADA), Paul Bettany i Don Cheadle, a nove snage čine Andy Serkis te Elizabeth Olsen kao Scarlett Witch i Aaron Taylor-Johnson kao Quicksilver (sada glume brata i sestru, a u Godzilli su glumili muža i ženu). Car geekova Joss Whedon je ponovno za kormilom, a premijera filma je zakazana za 1. svibnja iduće godine. Ultron, Ultron, Ultron!

TAGOVIavengers avengers: age of ultron Captain America iron man Joss Whedon marvel Osvetnici superjunaci Thor

Komentiraj