Zabava

Aside Banners

Novi album Coldplaya

Mr. Paltrow i ostatak Coldplay ekipe uposlili su Briana Enoa kao producenta novog albuma, samo da bi zvučali... pa, kao U2.

Piše , Objavljeno

Viva La Vida

Viva La Vida

«Viva La Vida Or Death And All His Friends» naziv je četvrtog po redu albuma jednog od najpopularnijih bendova na planeti.
Sigurno ste čitali da su Coldplay prošle godine spalili kompletno završen album jer nisu bili zadovoljni rezultatom. Navodno su taj neuspio projekt producirali Timbaland i Kanye West, a onda su Coldplay odluči krenuti stopama U2 i za svoj četvrti album uposliti Briana Enoa. Malo prisjećanje:«Unforgettable Fire», također četvrti album Bonovog benda, je također uobličio gore spomenuti gospodin.

Coldplay:Violet Hill

Ne morate biti veliki fan Coldplaya, ali sigurni samo kako znate barem dva njihova singla naizust, ali moramo vam priznati kako su dečki snimili, možda ne najbolji, ali svakako najhrabriji album u karijeri.
«Viva La Vida» ima lijepih balada, nekih hrabrih glazbenih eskapada, ima bluesa, crkvenih zborova, tuge, ljubavi, mira, rata, uglavnom svega što se od jednog Pop-Rock benda koji je prodao 30 milijuna ploča i očekuje. I zar nije super što je jedan takav bend toliko popularan?
No, zar se svaki major bend nužno mora pretvoriti u U2. Ne mora, ali nećemo sad o tome. Coldplay imaju novi album.

Idesh! preporuka:Slušajte ga. Over and out.

TAGOVIalbum brian eno coldplay glazba Viva La Vida Or Death And All His Friends

Komentiraj