Film i TV

Ovo će biti jedan opaki murjak

Aside Banners

Stigla potvrda: Colin Farrell u jednoj od glavnih uloga druge sezone ‘True Detectivea’

Piše , Objavljeno

Iako još nije službeno potvrđeno od strane Nica Pizzolatta i HBO-a, nemamo razloga ne vjerovati Colinu Farrellu, pogotovo od kada se ostavio alkohola!

true detectiveTrue Detective je bez sumnje bio jedan od najvećih ovogodišnjih hitova na TV ekranima, a ova je mračna kriminalistička serija objedinila izvanrednu priču, vrhunsku atmosferu američkog juga i fenomenalne glumce na čelu s Matthewom McConaugheyem i Woodyem Harrelsonom. Ekipa je u džep spremila čak 5 nagrada Emmy, uz najavu da će iduća sezona biti još kvalitetnija, zanimljivija i popularnija, a glavna su pitanja među svim obožavateljima postala ona o novim glavnim likovima i likicama te glumcima i glumicama koji će ih odigrati.

Tijekom posljednjih se mjeseci tako nabacivalo s hrpom imena (od kojih bi mnoga voljeli vidjeti, ali neka nam nikako ne sjedaju… da, mislimo na tebe, Jessica Biel), a zavjet šutnje je napokon prekinut pa je netko napokon odlučio priznati kako je upravo za njega namijenjena jedna od vodećih uloga. Radi se o Colinu Farrellu, šarmantnom Ircu koji je u zadnje vrijeme poznatiji po tome što voli piti, pušiti i seksualno zadovoljavati svaku ženu na koju naleti, nego po svojim ulogama, ali sada se navodno smirio i spreman je vratiti se na sam hollywoodski vrh. S obzirom na lavinu pozitivnih reakcija koje je prva sezona True Detectivea donijela njegovim prethodnicima, ne sumnjamo da će se to dogoditi jer ipak se radi o izvrsnom i karakternom iznimno zanimljivom glumcu!

Colin Farrell Iako HBO i tvorac serije Nic Pizzolatto i dalje nisu službeno potvrdili ništa u vezi sezone dva pa tako niti o angažmanu irskog glumca, Farrell je irskom Irish Mirroru priznao kako se uskoro počinje sa snimanjem u i okolo Los Angelesa, koje će trajati ukupno četiri ili pet mjeseci, a na kraju će iz svega ispasti osam epizoda. Dakle, format je ostao isti, samo se mijenja mjesto radnje i glavni likovi, kako je i obećano. Pretpostavlja se i da će ova sezona sadržavati čak četiri glavna lika (među kojima bi dva trebala biti žene), tako da jedva čekamo vidjeti koje će još hollywoodske face ući u legendu!

TAGOVIColin Farrell kriminalistička serija pravi detektiv serija true detective

Komentiraj