Film i TV

Conor ide u Westeros

Aside Banners

Conor McGregor postaje nova zvijezda ‘Game of Thronesa’

Nakon što je izdominirao u UFC-u, ludi Irac bi se trebao pojaviti u barem jednoj od posljednje dvije sezone Game of Thronesa i nadamo se kako će opravdati očekivanja.

Piše , Objavljeno

Kada bismo baš morali odabrati nekoga da u Game of Thronesu glumi kakvog divljeg fajtera ili općenito sumnjivog lika kojem ne bi trebalo vjerovati, malo tko bi bolje pasao od Conora McGregora, jedne od najvećih zvijezda borilačkih sportova današnjice i čovjeka neupitne karizme, kojeg neki obožavaju, a neki jednostavno mrze. No ovaj maleni nabrijanović svakako ima ono nešto zbog čega je privlačan gledateljima, a to je prepoznao i jedan od redatelja popularnog serijala koji je Conorov veliki fan. Kontakti su uspostavljeni, a navodno je sve već dogovoreno: Conor McGregor će se pojaviti u barem jednoj od posljednje dvije sezone Game of Thronesa!

conor

Naravno, nikakvi daljnji detalji nisu poznati, kao niti kakva će i koliko velika Conorova uloga biti u cijelom tom projektu, ali pretpostavljamo kako bi moglo biti nešto na tragu s legendarnim nastupom Hafþóra Björnssona, koji je u seriji i u stvarnom životu poznat pod nadimkom The Mountain. Inače, ova su se dvojica čak i malo pokačili na jednom sparing treningu, a njihov je pravi (ili barem filmski) dvoboj nešto što bismo svakako voljeli vidjeti. Kada se svemu doda podatak kako se sedma sezona snima u Conorovom rodnom gradu Dublinu, stvari su prilično jasne, a mi imamo još jedan razlog zašto da željno iščekujemo nove pustolovine družbe iz Westerosa!

TAGOVIborilački sportovi conor mcgregor Game of Thrones Hafþór Björnsson ufc

Komentiraj