Film i TV

Čuvaj se Crimson Peaka

Aside Banners

‘Crimson Peak’ je povratnički horor Guillerma del Tora, a prvi je trailer prekrasno jeziv

Piše , Objavljeno

Dobrodošli u Crimson Peak, prekrasno, velebno i bajkovito zdanje koje iza zidova svojih detaljima ispunjenih soba krije tajne koje nikada ne želite saznati!

crimsonIako je Guillermo del Toro mlađim generacijama najpoznatiji kao “onaj lik kaj je napravio Pacific Rim i Hellboya“, najveća je ljubav meksičkog majstora bio i ostao horor. Istina, filmovi poput Cronosa, Mimica i The Devil’s Backbonea nisu postali opće prihvaćeni klasici žanra, ali definitivno su mu pomogli izbrusiti zanat i pritom ga profilirati kao iznimno maštovitog i vizualnog redatelja i scenarista. Dovoljno je pogledati Panov labirint i biti će vam jasno o čemu pričamo… a bome, taj nam je del Toro itekako nedostajao! Sada se napokon vraća staroj ljubavi, a Crimson Peak izgleda kao njegov najzreliji i najzanimljiviji rad do sada. Jezivo, uznemirujuće i jednostavno prekrasno!

Crimson Peak – trailer:

Priča se vrti oko mlade književnice Edith (Mia Wasikowska) koja je uslijed obiteljske tragedije prisiljena birati između svoje ljubavi iz djetinjstva (Charlie Hunnam) i zagonetnog, bogatog i naočitog stranca Thomasa Sharpa (Tom Hiddlestone). Odlučuje se za potonjeg te zajedno s njim putuje na velebno zdanje Crimson Peak u kojem već živi Thomasova sestra Lucille (Jessica Chastain), ali i hrpa tajni koje će polagano izlaziti na vidjelo. Naime, nevinoj Edith uskoro postaje jasno kako je sama kuća živi organizam s vrlo homicidalnim potrebama, a krv i suze će u potocima teći već 16. listopada ove godine.

TAGOVIcrimson peak guillermo del toro horor jezivo kuća strave

Komentiraj