Zabava

kult ličnosti

Aside Banners

Cristiano Ronaldo ima svoj crtić u kojem je on superjunak – jer naravno da ima

Piše , Objavljeno

Cristiano Ronaldo je superjunak u stvarnom životu, odradili su mu neke bio-testove i shvatili da ima tijelo mladića u ranim dvadesetima. To se dogodi kad čitav život posvetiš svom tijelu.

Sad ima i seriju koja dolazi uskoro iako ne znamo točno kada. Dobili smo trailer za čudo nazvano Striker Force 7 koje nas poprilično podsjeća na Pro Stars – animiranu seriju iz devedesetih u kojoj se Wayne Gretzky, Bo Jackson i Michael Jordan bore protiv zla zahvaljujući svojim sportskim sposobnostima.

Ronaldo je izjavio sljedeće:

“Nogomet povezuje kulture i ljude diljem svijeta pa tako vjerujem da animirani likovi i junaci mogu napraviti isto. Zbog toga sam uzbuđen spojiti strast za nogometom i superjunacima kroz ovaj projekt te ga podijeliti s fanovima.”

Trailer pogledajte ovdje:

Uz sve dolazi i strip – strip koji je bio besplatan tijekom Free Comic Book Daya koji se održao 4. svibnja, ali sada ga možete pročitati za 5.95 dolara.

Ronaldo se širi na sve aspekte poslovanja. Donje rublje, parfemi, odjeća, obuća, sada i zabava… Tko zna, možda on uzrokuje pad čovječanstva predviđen u hit dokumentarnom filmu Terminator.

TAGOVIanimirane serije cristiano ronaldo film nogomet

Komentiraj