Zabava

Aside Banners

Crysis

Autori prvog Far Cryja, ekipa iz Cryteka, već neko vrijeme najavljuju svoj novi uradak, a mnogi ga već prilično nestrpljivo očekuju.

Piše , Objavljeno

Autori prvog Far Cryja, ekipa iz Cryteka, već neko vrijeme najavljuju svoj novi uradak, a mnogi ga već prilično nestrpljivo očekuju. Očekuju se napredna grafika koja u potpunosti koristi sve prednosti DirectX desetke, ali očekuje se i originalna priča, ništa manje vrijedna stvar za prave gejmere.

Dakle, The Priča:Vanzemaljci napadaju Zemlju, a invazija započinje njihovim spušanjem na otok u Tihom oceanu. Američani šalju odred turbospecijalaca da izvide stvar, ali ekipa iz Sjeverne Koreje siže prva, i tu počinju problemi.

Odlična grafika i akcija!

Odlična grafika i akcija!

U prvom dijelu igre, Jake Dunn, tojest vaš lik i njegova postrojba naganjaju se s Korenacima po otoku i puškaraju se, u drugom dijelu nastupaju vanzemaljci koji pokreću klimatsku katastrofu, dok se u trećem dijelu igre borite na njihovom terenu. I ovdje radnja nije linearna pa nikad ne znate kako će stvar završiti, također, Crytek obećaje neka odstupanja od uobičajenih pravocrtnih kretanja od točke A do točke B i usputne makljaže s neprijateljem.

Igra će se, kao i Far Cry, spremati na checkpointevima, ali će postojati i opcija Quicksavinga / loadinga, što će nas poštedjeti frustrirajućeg ponovnog prolaženja istih situacija.

Dakle, očekuje nas nešto novog, nešto starog, spakirano u naprednu grafiku i okruženje tipično za Crytek ekipu.

Izlazi tijekom ove zime.

TAGOVIcrysis crytek far cry igre

Komentiraj