Zabava

Aside Banners

I’m a Cyborg, But That’s OK

Nakon što je dovršio svoju trilogiju o osveti, Sympathy for Mr. Vengeance, Oldboy i Sympathy for Lady Vengeance, korejski genijalac Chan-wook Park snimio je vjerojatno najbizarniji film svoje karijere

Piše , Objavljeno

Nakon što je dovršio svoju trilogiju o osveti, Sympathy for Mr. Vengeance, Oldboy i Sympathy for Lady Vengeance, korejski genijalac Chan-wook Park snimio je vjerojatno najbizarniji film svoje karijere, pored kojeg treća priča u suludom omnnibusu Three… Extremes izgleda kao teen sapunica.

Cha Young-goon anoreksična je djevojka koja je uvjerena da je istrenirani borbeni kiborg, Il-soon je pak kleptoman koji misli da je zec, neprestano pere zube i siguran je u svoju sposobnost krađe tuđih duša. Smješteni u sanatoriju, uz naravno pregršt još munjenijih likova, njih dvoje polako počinju jednu od najluđih ljubavnih priča ispričanih na filmu.

Komedija koja je u biti drama o odrastanju, od svog početka uvući će vas u fantastični svijet, odvesti na mjesta na kojima niste dugo bili, a sve to upakirano u jedno istinsko remek-djelo, originalno i svojeglavo, u vremenu kada su svi filmovi snimani na jednu te isti foru. Gledati pod cijenu života.

Redatelj: Chan Woo-Park
Uloge: Rain, Lim Soo Jung, Hie-jin Choi

TAGOVIchan-wook park film Hie-jin Choi korea Lim Soo Jung oldboy Rain

Komentiraj