Film i TV

Dočekali smo i taj dan!

Aside Banners

Dame i gospodo, potvrđen je film ‘The Joker’!

Dočekali smo i taj dan, DC Comics u suradnji s Warner Bros. potvrdio je ono što željno iščekujemo cijeli život. Prvi pravi film o Jokeru! Omiljenom comic negativcu svih vremena.

Piše , Objavljeno

Okej, znamo da ekipa iz DC Comics nije imala baš toliko sreće kao Marvel kada je riječ o filmskim dostignućima. Dosta je bilo nesuglasica, padova i ostalih problema u zadnjih par godina. Realno, ne mogu stići Marvel i to ih muči najviše. Ako izuzmemo nekolicinu igranih filmova u zadnjih par godina (Wonder Woman i Nolanovu Batman trilogiju) koji su bili fantastični, dobili smo prosjek poput Suicide Squad, Man of Steel i ostalih. Ali nema veze, uvijek ima nade za Justice League, Aquamana i nadolazeće DC projekte. No ovo nije bilo kakav film, ovo je film o Jokeru. Ovo je nešto što se ne smije zabrljati i vjerujemo da će kritika u startu biti podijeljena. Koliko smo sretni toliko smo u strahu da se ovo ne uprska.

jocker2

Idemo odmah na ono najbitnije i najbolje u cijeloj priči. Producent je legendarni Martin Scorsese. To je ono što će dati kriminalni štih u cijelom filmu. Možda mislite da Scorsese nije sposoban odraditi ovaj projekt kako treba, ali realno, to je Scorsese. Složit će on to kako spada. Uz producenta Martina imamo i ostatak klape u režiji i scenariju Scott Silvera (8 Mile) i Todd Phillipsa (The Hangover). Po tom pitanju smo malo skeptični. Malo jeste neobična ekipa, ali nekako imamo nade dokle god Scorsese drži uzde. Film ‘The Joker’ će se bazirati na onom nama ‘najmanje’ poznatom, a to je početak svega. Krimi radnja se vrti u Gothamu početkom 80-ih dok je Jack Napier bio gangster, pa sve dok nije postao ono po čemu ga obožavamo sada. Ludi empatično psihotično bezosjećajni šizofrenični gangster ubojica. Ovo je čak i kraći naziv za Jokera. Uglavnom, Joker je jedan od najpoznatijih likova u povijesti stripa i filma, te svakako zaslužuje imati svoj film. Nakon što su Jokera glumili Cesar Romero, Jack Nicholson, Heath Ledger i Jared Leto, ovog puta imamo sasvim novog, za sada još nepoznatog glumca. Vjerojatno je riječ o nekom mlađem budući da priča kreće od početka.

jocker3

Za sada nemamo još naznaka kada dolazi službena objava, početak snimanja i emitiranja te informacija o glumcima, ali vjerujem da nećemo dugo čekati budući da je to jedan od najzanimljivijih projekata koji nas čekaju u narednih par godina. Mi se nadamo da će to biti krajem 2018. ili barem početkom 2019. godine. No bolje lagano i napraviti dobro, pa iako čekali i kraj 2020. godine. Ipak je to Joker. Cijeli život čekamo, godina plus-minus nije problem. No znate nas, nikad dovoljno ludi za Jokerom. Bilo kako bilo obavijestimo vas čim saznamo više. Ipak je to Joker.

Za kraj imamo za vas jedan video gdje je rangiran apsolutno svaki Joker od najgoreg do Marka Hamilla, spoiler. Slobodno u komentar napišite svog najdražeg Jokera i svakako objasnite zašto birate baš njega.

TAGOVIdc comics jocker Martin Scorsese

Komentiraj