Zabava

Transfer desetljeća

Aside Banners

Daniel Craig bi mogao dobiti nenormalnih 150 milijuna dolara za još dva ‘James Bond’ filma

Sony se nikako ne može pomiriti s mogućim gubitkom Daniela Craiga pa su mu pripremili vagon pun love!

Piše , Objavljeno

Iako se nakon četiri snimljena James Bond filma britanski glumac Daniel Craig prilično vokalno izjasnio kako se više ne želi vratiti ulozi kultnog špijuna, Sony se s time jednostavno ne može i ne želi pomiriti. Glavni producenti ga očito vole više od vlastitih majki pa su ga spremni zadržati pod svaku cijenu, a kako bi to ostvarili, daju uistinu nemoralnu ponudu: 150 milijuna dolara za još dva filma!

Već se neko vrijeme nabacuje imenima poput Idrisa Elbe, Michaela Fassbendera i Toma Hiddlestona kao mogućim nasljednicima agenta 007, izgleda kako vladavina Daniela Craiga još uvijek nije završeno. 48-godišnji glumac je u svoja četiri filma Sonyu donio ukupno preko 3 milijarde dolara samo putem kino-distribucije te svojim masnim honorarima postao jedna od najplaćenijih zvijezda Hollywooda, ali nekoliko ozbiljnih ozljeda i očiti zamor materijala su Craiga očigledno ponukali da napusti ovaj projekt. Ipak, 150 milijuna dolara je lova koju je gotovo pa nemoguće odbiti, pa sumnjamo kako će i ovaj glumac moći odoljeti takvoj ponudi.

bond

Kako stvari stoje, Craig neće imati previše vremena za razmišljanje, jer se Sony upravo sprema nanovo otkupiti prava na jednu od najpopularnijih filmskih franšiza čija se vrijednost mjeri u milijardama dolara. Plan je stoga da se snime još dva filma s britanskim glumcem i to doslovno jedan za drugim, a u međuvremenu bi se trebala provesti iscrpna potraga za njegovim nasljednikom, koji bi onda trebao uvesti ovaj lik u novu eru. Danijele Kreže, ne budi budala i uzmi tu paricu!

TAGOVIdaniel craig franšiza james bond nemoralna ponuda sony

Komentiraj