Zabava

Zov slatkih milijuna

Aside Banners

Daniel Craig ipak neće odustati od ‘Jamesa Bonda’ jer milijuni su milijuni

Kada radiš nešto i onda ti se to više ne da raditi, u afektu si spreman reći svakakve gluposti. Onda ti netko ponudi 150 milijuna dolara i sve vrlo lagano zaboraviš...

Piše , Objavljeno

Nedavno je procurila vijest kako je Sony spreman ponuditi Danielu Craigu nevjerojatnih 150 milijuna dolara za još dva James Bond filma, a istaknuto je i kako je na slavnom britanskom glumcu da odbije ili prihvati tako nemoralnu ponudu. Naravno, sve je to bilo pod povećalom medija prije svega zbog cifre o kojoj se govori, a potom i zbog sada već kultne izjave samog Craiga, koji je nakon završetka snimanja izjavio kako “bi si radije žiletom razrezao žile nego snimio još jedan Bond film” i time među mnogim fanovima unio nemir i gotovo jednoznačno nagovijestio kraj svoje priče na tom projektu.

craig

Ipak, izgleda kako niti on nije imun na zov milijuna, pa je tako na nedavno održanoj konferenciji na New Yorker Festival Fridayu izdvojio par minuta i na Jamesa Bonda. Rekao je tako kako “neka sranje ostanu duže nego očekivano” i kako se i ta njegova izjava provlačila po medijima kao nešto sasvim izgledno. No Craig je naglasio kako je to rekao nakon godinu dana iznimno napornog, intenzivnog i fizički zahtjevnog snimanja Spectrea koje ga je odvojilo od njegove obitelji, pa je sasvim jasno kako je u nekoj vrsti afekta izjavio takvu stvar. Ističe kako konkretnih govora o novom Bond filmu još nema jer su svi poprilično umorni, ali je bez sumnje priznao kako radi najbolji posao na svijetu bez kojeg jednostavno ne bi mogao. Drugim riječima, izgleda da znamo koga ćemo gledati u iduća dva nastavka James Bond filmova!

TAGOVIdaniel craig gluma glumac james bond sony umor

Komentiraj