Zabava

Aside Banners

Daniel Merriweather – australski Prince

Iako vjerojatno niste čuli za ovog australskog pjevača to ne znači da vas Idesh! o tome neće informirati...

Piše , Objavljeno

Daniel Merriweather

Daniel Merriweather

je mladi Australac, pjeva R&B i izgleda kao odličan materijal za mokre snove tek propupalih djevojčica. No, prije nego pomislite kako smo se pretvorili u OK pa vam pokušavamo podvaliti raznorazne golobrade i sladunjave metilje, reći ćemo kako je Daniel Merriweather novi album (The Fifth Season) snima sa najvećim facama suvremenog R&B-a.

Od odličnog Mark Ronsona (koji je za našu propalu Amy Winehouse napravio jedan od najslušanijih albuma protekle godine), preko ?uestlovea (dovoljno je reći:bubnejvi, afro, Rootsi) pa sve do James Poysera koji je surađivao sa najvećim facama neo-soul scene (kao i Princeom koji je neposredni uzor ovog dječarca) riječ je o materijalu u koji ne bi trebali sumnjati.

Ako vam je njegovo ime odnekud poznato, prisjetite se played out singlea “Stop me” Marka Ronsona sa odličnog albuma “Version”. Mladi je Merriweather zameketao ovaj prepjev Smithsa, a tu i tamo, znao je dijeliti pozornicu sa pop velikanima kao što su Kanye West ili Justin Timberlake. Sve je to pop braćo, a budući da Jamie Lidell nije ostvario zavidnu karijeru kakvu nesumnjivo zaslužuje, svoje nade polažemo u ovog mladog klokana.

TAGOVIdaniel merriweather glazba mark ronson prince

Komentiraj