Film i TV

Zar i ti. Vadere sine?

Aside Banners

Darth Vader nije odolio Instagramu i okidanju selfija

Piše , Objavljeno

Tamni Sith majstor je crnom kacigom i mehaničkim dišnim sustavom upriličio otvaranje Instagram računa za nove Star Warse. Epic… fail?

darth vader selfie

Spojimo tvornicu novca znanu kao Disney s populističkim redateljem J. J. Abramsom, oduzmimo šarm i nepretencioznost originalne trilogije, te pomnožimo sve s današnjom kapitalističkom ideologijom i dobiti ćemo… Darth Vadera koji okida selfie za Instagram! Da, vjerujemo da je ovo rečenica koju niti jedan zaljubljenik u Star Wars serijal nije mislio ikada upotrijebiti, ali takav je svijet u kojem živimo.

Jučer je tako upogonjena službena stranica nadolazećeg SF hita, prvog nastavka treće trilogije Star Warsa, za sada znanog samo kao Star Wars: Episode VII, koji će svoju premijeru imati tek krajem 2015. godine. Ipak, danas je sve u marketingu, tako da su u Disneyju već krenuli s kampanjom, a gdje drugdje pronaći novu klijentelu nego na popularnim društvenim mrežama, poput Instagrama.

darth vader selfie

Tom je prilikom usksrnuo i jedan od najvećih negativaca svih vremena, neponovljivi Darth Vader, znan nekoć davno kao najbolji frend Jar Jar Binksa, Anakin Skywalker. I on se prodao za kikiriki, pa je osuđen za prodavanje svoga lika i djela slikanjem selfieja na nečemu što izgleda kao pobunjenički brod s početka Nove nade. Uglavnom, ne sumnjamo da će se u idućim mjesecima i godinama na ovom Instagram računu pojaviti još hrpa sličnih svetogrdnih slika, ali kako se ono kaže… bolje išta nego ništa!

TAGOVIDarth Vader fotografija Instagram marketing selfie sf star wars viralna kampanja

Komentiraj