Film i TV

Više krvi za Vulverina!

Aside Banners

‘Deadpool’ već mijenja kinematografiju: I ‘Wolverine 3’ će biti samo za starije od 17 godina

Piše , Objavljeno

Nakon što je Deadpool pokorio svijet, Fox se odlučio na promjenu strategije te nas očekuje mnogo više brutalnijih i krvavijih superjunačkih filmova.

wolverine 2Filmski studiji su se dugo vremena bojali raditi R-rated (filmove namijenjene samo starijima od 17 godina, ukoliko nemaju pratnju i dopuštenje roditelja), pogotovo kada su oni superjunačke tematike, ali Deadpool i Kingsman: The Secret Service su dokazali kako bojazni za zaradu nema. Štoviše, Deadpool je u svom prvom vikendu prikazivanja doslovno pokorio kino dvorane diljem svijeta, a u prvih je tjedan dana diljem svijeta dignuto preko 300 milijuna dolara. Kako smo i očekivali, ovakvi izvanredni rezultati su uvelike utjecali na politiku filmskih studija, te će svakako promijeniti način na koji se nešto snima i publiku na koju se cilja.

wolverine

Prvi je u tom smjeru odlučio krenuti 20th Century Fox (koji stoji i iza Deadpoola), te bi njihovi nadolazeći superjunački filmovi trebali krenuti u R-rated vode. Idući će eksperiment tako biti Wolverine 3, treći i posljednji samostalni film o pustolovinama popularnog mutanta Logana iliti Wolverinea, kojeg će ponovno odglumiti Hugh Jackman. Na nedavno je održanom Toy Fair 2016 sajmu tako predstavljen i prvi plakat ovog filma, na čijem se dnu nalazi predviđena R-rated kategorizacija. Nije poznato je li odluka o takvoj karakterizaciji donesena prije ili nakon prvih rezultata Deadpoola na kino blagajnama, ali nekako vjerujemo kako je ipak riječ o potonjem.

wolverine 3

Inače, za sada se još uvijek ne zna radnja trećeg dijela, ali redatelj James Mangold je izjavio kako bi se ona trebala temeljiti na liniji priče iz serijala Old Man Logan u kojoj se Wolverine i ekipa bore protiv najvećih svjetskih negativaca nekih 50-ak godina u budućnosti. Projekt je trenutno u fazi pred-produkcije, a kao datum premijere je naveden 3. ožujka 2017. godine. Nakon prvog osrednjeg i drugog katastrofalnog dijela, nadamo se kako će posljednje poglavlje naoštrenog bradonje napokon donijeti nešto što uistinu želimo gledati!

TAGOVIdeadpool fox hugh jackman james mangold logan r-rated superjunački wolverine wolverine 3

Komentiraj