Zabava

Aside Banners

Dijelimo deset ulaznica za Scar 3D!

Evo šanse za brzi ubod besplatne uživancije u kinu i to uz, ni više ni manje, film u 3D tehnici, najnoviji horor 'Scar'.

Piše , Objavljeno

Dakle, evo koje riječi o filmu, a detalje o tome kako ubosti jedan od pet kompleta (5 x 2) ulaznica koje poklanja Blitz film i video za projekciju u jednom od CineStar kina pročitaj ispod.

Scar 3D

scar 3d

scar 3d

Priča o Ernieju Bishopu, poduzetniku iz malog gradića Ovida postala je ožiljak zajednice koji nikada neće biti uklonjen. Legenda počinje prije 16 godina, kada je Ernie u svom podrumu zatvorio nekoliko tinejdžera, držeći ih zavezane u ljesovima. Rezao ih je i mučio, a zatim im na ogledalu pokazivao što im je učinio. Jedna od njegovih žrtava, Joan Burrows uspjela se osloboditi i ubiti Bishopa te je tako zaustavila njegovo teroriziranje i postala junakinja svoje male zajednice.

Joan je napustila grad nakon tog incidenta, a film počinje scenom kada se ona odluči vratiti u grad prvi put nakon 16 godina kako bi vidjela svoju nećakinju Olypiju, koja je odabrana za kraljicu maturalne večeri.Po njenom povratku u gradu se ponovo počinju događati otmice tinejdžera. Njezina nećakinja Olympia biva oteta, a Joan spletom nesretnoh okolnosti postaje glavna osumnjičena za otmice.

Ubodi ulaznice!

Daklem ofak:ponovno otvaramo komentare kao bojno polje na kojemu će se dokazati najrječitiji, najbritkiji, najkreativniji umovi. Stvar je jednostavna ali nimalo laka:niže je polje za unos komentara, iskoristite ga pametno i što prije unesite komentar koji će nas natjerati da vas i jednu osobu po vašem izboru pošaljemo u kino.

Moramo naglasiti da se ulaznice mogu iskoristiti za CineStar kina u Novom Zagrebu, Zadru i Rijeci, pa ukoliko niste u mogućnosti doći u jedno od tih kina, nemojte se niti natjecati.

Ajd, navalite!

NAPOMENA:Samo registrirani korisnici mogu sudjelovati, pa ako nisi… što čekaš?!

TAGOVIhorror nagradnjača scar 3d

Komentiraj