Zabava

Aside Banners

Dijelimo ulaznice za Putovanje u središte zemlje

Spektakularna avantura stiže u kina, a petero naših posjetitelja i po jedan pratitelj ili ica, dobit će ulaznice za CineStar i pogledati Putovanje u središte Zemlje.

Piše , Objavljeno

U obiteljskoj pustolovini “Putovanje u središte Zemlje” tri istraživača propadaju duboko u čudni, novi svijet ispod Zemljine površine, gdje započinju čudesno putovanje i pronalaze nadahnjujuća mjesta usred velikih opasnosti.

Putovanje u središte zemlje

Putovanje u središte zemlje

Tijekom znanstvene ekspedicije na Islandu, maštoviti znanstvenik Trevor Anderson (Brendan Fraser), njegov nećak Sean (Josh Hutcherson) i lokalni vodič, prelijepa Hannah (Anita Briem), iznenada se nađu zatočeni u špilji, a njihov jedini izlaz je ići sve dublje i dublje u ponore Zemlje. Putujući kroz nikada ranije viđene svjetove, trio se suočava s nadnaravnim i nezamislivim stvorenjima – uključujući biljke ljudoždere, divovsku leteću piranju, svjetleće ptice i zastrašujuće dinosaure iz drevnih vremena. Pustolovi ubrzo shvaćaju da, kako se vulkanska aktivnost oko njih pojačava, moraju pronaći put natrag na Zemljinu površinu prije nego što bude prekasno.

Naši dobri prijatelji iz Blitz CineStara poklanjaju vam pet puta po dvije ulaznice za projekcije Puta u središte Zemlje u zagrebačkom CineStaru (Avenue Mall). Ulaznice dijelimo do četvrtka navečer, a dobit će ih prvih pet registriranih korisnika koji mi pošalju privatnu poruku odgovarajućeg sadržaja (nešto u stilu:”Oh, pliz, želim ići, daj mi ulaznice!) Ja znam da bih ja vrlo rado išao, pa se neću buniti ako budem izbor za vašeg pratitelja ;)

ulaznice smo podijelili!

Da ponovim, da bi dobili ovaj poklon, morate biti registrirani korisnici. Registraciju je lako obaviti na ovom linku. Ne zaboravite, još uvijek je u tijku nagradnjača u kojoj poklanjamo Mamma Mia! majice.

TAGOVIblitz cinestar film poklon Putovanje u središte zemlje

Komentiraj