Film i TV

Bio bi lud da odbije

Aside Banners

Disney želi Chrisa Pratta za novog Indianu Jonesa

Piše , Objavljeno

Chris Pratt se polagano promiče u megazvijezdu, a ako se ne dogodi neki kopernikanski obrat, uskoro bi mogao odjenuti legendarni šešir, zataknuti bič oko pasa i postati Indiana Jones!

indy 2Do prije dvije godine je bio poznat samo fanovima humoristične serije Parks and Recreation, a sada je megazvijezda za kojom se najjači svjetski filmski studiji doslovno trgaju! Za veliki je proboj Chrisa Pratta bez imalo sumnje odgovoran ogromni uspjeh blockbustera Guardians of the Galaxy, a uskoro ćemo ga gledati i kao protagonista Jurassic Worlda i jednog od Sedmorice veličanstvenih, remakeu kultnog vesterna u režiji Antoina Fuqua. No to nije kraj: šuška se kako ga Disney jako želi kao svog novog Indianu Jonesa, a on će navodno vrlo rado prihvatiti tu ulogu!

Ogromna i vrlo profitabilna franšiza koja je započela 1981. godine klasikom Otimači izgubljenog blaga napravila je kraljeve Hollywooda od Harrisona Forda i Stevena Spielberga, a nakon sramotnog četvrtog nastavka iz 2008. postojala je bojazan kako nikada više nećemo vidjeti avanture omiljenog nam arheologa. No, kada je Disney prošle godine krenuo u veliki šoping, jedna od stvari koje su se našle u njihovim kolicima bila je upravo Indiana Jones franšiza, tako da ju sada namjeravaju reanimirati i osvježiti novom krvlju. Chris Pratt definitivno ima karizmu i sve ostale vrline da to isfura, a morao bi biti lud da odbije ovakav posao! Nećemo se zaletavati pred rudo i dati mu ulogu nakon prve jače glasine, ali prilično je izgledno kako bi upravo on ubrzo mogao obući legendarni šešir i oko pasa zataknuti svoj moćni bič

TAGOVIarheolog avantura chris pratt disney franšiza indiana jones steven spielberg

Komentiraj