Zabava

Aside Banners

DJ Vadim – The Soundcather

The Soundcather hvata se ukoštac s ragga i dub zvukom s kojim je Vadim mjestimično koketirao na prethodnim albumima i to na onaj tipičan vadimovski način u kombinaciji s downtempom i hip-hopom.

Piše , Objavljeno

The soundcather

The soundcather

Vadim slovi kao jedan od najboljih producenata elektronske glazbe. Nekadašnji “ninjatunovac” i dalje prčka po istoj bazi bubnjeva kao i prije. No, bilo bi nepravedno reći da se ništa nije promijenilo i da album zvuči jednako kao i njegovi radovi prije pet godina kada je izdao svoj zadnji album.

The Soundcather hvata se ukoštac s ragga i dub zvukom s kojim je Vadim mjestimično koketirao na prethodnim albumima i to na onaj tipičan vadimovski način u kombinaciji s downtempom i hip-hopom. Iako nisam pretjerani fan žanra, Vadim uspijeva u naumu da ragga približi i onima nenaklonjenim jamajkanskom soundu. Neodoljiva završnica Watch The Sound apsolutni je dokaz rečenog, dok je Manchester fantastičan primjer instrumentalne skladbe koja u svijetu pop pjesmica standardne strukture i dalje sretno egzistira.

Soundcatcher je dokaz da je Vadim još uvijek visokopozicionirana figura elektronske glazbe i čovjek od kojeg možemo očekivati još puno odličnog materijala.

Poslušajte kako zvuči (nije službeni spot)…

TAGOVIalbum dj vadim glazba

Komentiraj