Film i TV

Veliki gušter

Aside Banners

U najnovijem traileru za Godzillu bacite do sada najbolji pogled na divovsko čudovište

Piše , Objavljeno

Reklamna kampanja za nadolazeći megahit Godzilla ulazi u svoju završnu fazu, a to znači i malo bolje upoznavanje s pričom i njenim glavnim protagonistom.

godzilla

Šta jest jest, novu smo ekranizaciju kultnog japanskog čudovišta Godzille na stranicama Idesh! portala popratili od samih njenih početaka, pa osjećamo dužnost da s vama podijelimo i novi (a vjerojatno i posljednji službeni) trailer za nadolazeći kino hit, koji ovaj put ne stavlja fokus na scene akcije i tenzije, već se malo više pozabavio samom pozadinskom pričom i njezinim glavnim protagonistom: divovskim, mutiranim reptilom koji iz nekog razloga želi do temelja uništiti svaku ljudsku nastambu na koju naiđe.

Sada je potpuno jasno da redatelj Gareth Edwards u potpunosti napušta campy stil po kojem su prijašnje edicije ovog serijala bile poznate (Emmerichova verzija iz 1998. godine je pak totalni trash), te se okreće vrlo ozbiljnom i uistinu jezivom filmu katastrofe, s likovima koji imaju ozbiljne osobne probleme i s razaranjem u rangu prave apokalipse. A sve to zbog jednog, jedinog guštera…

Godzilla – Extended Look trailer:

Napokon na svoje oči vidimo u kakvom su odnosu glavni (ljudski) protagonisti ove priče, obitelj Brody (tata Bryan Cranston, mama Juliette Binoche, sin Aaron Taylor-Johnson i kćer Elizabeth Olsen), ali glavna je zvijezda još jednom Godzilla, na čiji lik i djelo napokon možemo baciti malo bolji pogled. Ne, to još uvijek nije dovoljno i najradije bismo uopće ignorirali bilo koju novu vijest o ovom filmu, ali što ćemo kada smo slabi na životinje koje imaju nešto protiv ljudi. Na svu sreću, nećemo morati čekati još dugo, jer Godzilla u kina dolazi već 16. svibnja!

TAGOVIapokalipsa čudovište film katastrofe Godzilla sf

Komentiraj