Film i TV

LEGO crtić

Aside Banners

Dočekali smo i taj dan: dolazi nam LEGO film!

Piše , Objavljeno

Nazvan jednostavno ‘The Lego Movie’, ovaj film nam donosi vječnu borbu između dobra i zla, ali napravljenu isključivo u svijetu omiljenih nam legića.

Volimo LEGO kocke, pa šta, tužite nas! Bilo da su u obliku X-Winga ili cijele LEGO škole, želimo biti blizu njih i to što duže i više možemo. Jednostavno, ima nešto u tim malenim kockicama i žutim čovječuljcima, što svakog odraslog čovjeka instantno pretvara u dijete. Zato niti ne čudi da se netko napokon sjetio snimiti i film temeljen na ovim igračkama, a mi se samo pitamo: “Čemu toliko čekanje?!?!

The Lego movie – trailer:

Film radi ekipa koja se već ispraksala u ovom žanru crtićima poput Cloudy with a Chance of Meatballs i Hotel Transylvania, a radnja će se vrtiti oko jedne obične LEGO figurice bauštelca, koja igrom slučaja postaje zadnja nada kockastom svijetu u borbi protiv zlog tirana sa željom da zalijepi cijeli svijet.

Glas glavnom liku daje Chris Pratt (poznat nam iz serije Parks and Recreation), a uz njega će se svojim glasom pojaviti i Will Ferrell, Liam Neeson, Nick Offerman, Elizabeth Banks i Will Arnett, a ulogu LEGO starješine dobio je tko drugi nego Morgan Freeman, najbolji vokal Hollywooda.

lego crtić

Film bi se u kinima trebao pojaviti početkom veljače iduće godine, a pošto cijeli svijet obožava legiće, ne sumnjamo da će biti pravi hit. Ipak, opreza nikada dovoljno, jer znamo što se dogodilo sa zadnjim filmom snimljenim po popularnoj igri (šifra: Battleshi(t)p).

TAGOVIcrtani film legići lego LEGO crtić LEGO film nimirani film

Komentiraj