Zabava

Muški striperi u noćnoj mori

Aside Banners

Dokumentarac tjedna: Confessions of a Male Stripper – mračna strana muškog striptiza

Piše , Objavljeno

Premda mnogi muškarci sanjaju o savršeno nabildanim tijelima i velikom kvrgom u gaćama, za kojom će stotine žena pohotno uzdisati, pravi striperi kažu da to i nije baš neka sreća.

muški striperi

Prošli tjedan je bio rezerviran za žene i njihove vagine, a ovoga ćemo se pak pozabaviti muškarcima i nekim njihovim problemima. Da, to su itekako veliki problemi, premda na prvi pogled posao muškoga stripera izgleda kao posao iz snova. No zarađuju li se tu grde pare, stoje li stotine žena u redu izgarajući od želje da ih oplodite i da li se na kraju dana uistinu isplati biti muški striper?

Confessions of a Male Stripper je jednosatni britanski dokumentarac kanala BBC 4, kojega je režirala Rachel Tracey, a vodi nas u svijet ekskluzivne londonske mušker striper agencije, Dreamboys. Dečki iz snova imaju svoje podružnice diljem Britanije, a vodi ih bivša striperska senzacija, David Richards. Dreamboysa ima nekoliko desetaka, a kriteriji za ulazak u ovo elitno društvo su savršeno isklesano tijelo, veliki penis i kakva-takva plesna sposobnost. I naravno, ne smije vas biti sram skinuti se pred dvoranom punom pijanih, napasnih žena (iz onoga što se može vidjeti u dokumentarcu, žene su daleko napasnije i divljije, nego primjerice muškarci na ženskom striptizu).

Confessions of a Male Stripper (UPOZORENJE: video sadrži prizore golotinje, koji nisu za mlađe od 18 godina):

Kroz dokumentarac ćemo upoznati nekoliko zanimljivih likova, poput jedva punoljetnog Velšanina Dannyja, koji je zbog ozljede morao prekinuti ragbijašku karijeru, te mu je jedini izlaz iz učmale seoske sredine upravo striptiz. Zatim je tu Loton, lik koji je počeo sa stripanjem kako bi platio satove plesa, ali je nekako zapeo u žrvnju i vremenom postao jedan od najtraženijih Dreamboysa. No, tu je i nekoliko pomalo tužnih priča momaka koji nisu uspjeli proći na audiciji, poput 41-godišnjeg Matthewa, koji je proputovao pola Britanije kako bi pokušao ući u grupu, jer ga doma čeka troje gladne djece. Na žalost, ovaj posao ne trpi nikakve mane, a godine su definitivno jedna od većih.

Gotovo da nije potrebno redateljičino miješanje, jer nakon blještavog početka, stvari polagano sjedaju na mjesto, te nam postaje jasno da biti muški striper bome nije san snova. Osim što vam je potrebno ogromno odricanje i vrijeme (a bome i neke ilegalne kemijske supstance) da biste isklesali i održali takvo tijelo, pumpica za povećanje penisa biti će vam najbolji prijatelj. Pare i nisu toliko bajne, te se zna dogoditi da posla nema i po par tjedana, a i kada ga ima, treba trpiti napasne gledateljice i ljubomorne djevojke i žene. Osim svih tih problema, i među samim striperima vlada netrpeljivost, tako da njihov šef i sam kaže kako je sa ženama puno lakše raditi nego s tipovima.

muški striperi

Stoga, ako ste ikada pomislili raditi kao striper, ne bi bilo loše pogledati ovaj dokumentarac i malo pobliže upoznati taj neobični svijet. A žene će, osim nekoliko napumpanih penisa koji će tu i tamo zalamatati ekranom, možda vidjeti da muškarci nisu samo komad mesa, nego ljudi sa osjećajima!

TAGOVIdokumentarac dokumentarac tjedna muški striperi seks striperi striptiz

Komentiraj