Film i TV

Dolph i roboti protiv zombija

Aside Banners

Dolph Lundgren i vojska robota protiv zombija u novom trash spektaklu

Piše , Objavljeno

Dolph Lundgren nam je već polagano izblijedio iz sjećanja, ali njegov je povratak spektakularna oda nasilju, zombijima i čistokrvnom trashu!

battle of the damned

Mišićava švedska mrcina Dolph Lundgren oduvijek je bio B kategorija akcijskih junaka, te se za svoje mjesto pod suncem borio s raznim Dudikoffima, Segalima i drugim majstorima borilačkih vještina. Ipak, zlatno doba hollywoodskih akcića je davno iza nas, a danas se ove nekadašnje zvijezde moraju zadovoljiti ulogama u bilo kakvim filmovima, pa makar se radilo o smeću koje se plasira izravno na DVD i Blu-ray tržište.

Jedan je od takvih filmova i Battle of the Damned, akcijski SF koji pokušava zaraditi koji dolar na osnovu vrlo popularnih zombi filmova i serija. Kako bi bili sigurni da će im to i uspjeti, u priču su ubacili i robote, a sve će to začiniti nitko drugi nego Dolph Lundgren. On igra plaćenika, kojega lokalni moćnik unajmi da pronađe i spasi njegovu izgubljenu kćer, i sve to u svijetu poharanom virusom koji ljude pretvara u zombije. Hmh, zvuči poznato…

Battle of the Damned – trailer:

Pripremimo se stoga na loše efekte, katastrofalnu glumu i jedva podnošljive akcijske scene, koje ćemo gledati s veeeeelikim užitkom! Jer kada vojska robota (točnije, njih pet) kaže da im je misija “Fuck them up!“, misleći pritom na zombije, znamo da s ovim filmom nema zajebancije.

Battle of the Damned bi se na policama trebao naći već sredinom veljače, a sigurno će ući u kolekciju omiljenog nam trasha 21. stoljeća…

TAGOVIakcijski film battle of the damned dolph lundgren sf trash zombi

Komentiraj