Zabava

WTF priča mjeseca

Aside Banners

‘Dolphin Lover’ je dokumentarac o tipu koji se seksao s dupinom, a to nije niti najčudnije u cijeloj priči!

Piše , Objavljeno

Jasno je kako se među sedam milijardi ljudi na planeti mora naći nekoliko čudaka s nekim posebnim pogledima na svijet, a čovjek koji se seksa s dupinima je definitivno jedan od njih!

dupin 1Bile su to lude 70-e, vrijeme slobodne ljubavi i eksperimentiranja sa svime što vam je palo na pamet i u ruke, a Florida je bila jedna od prijestolnica ovakvog načina života. Savezna država koja je oduvijek bila poznata po svojim čudacima i najluđim pothvatima koje čovjek može zamisliti davne je 1971. godine tako ugostila i mladog Michaela Brennera, jedva punoljetnog fotografa, kojeg je jedan lokalni zabavni park angažirao da slika njihove atrakcije. Radeći svoj posao, mladiću je za oko zapela ženka dupina nazvana Dolly koja je, po njegovim riječima, počela flertati i “plesati” za njega, dajući mu do znanja kako mu želi biti više od prijateljice.

Sve je to uzrokovalo da Brenner počne gledati na Dolly kao na ljudsku osobu, a uskoro više nije mogao ignorirati njezine seksualne sugestije. “U početku sam ju odgovarao od toga jer nisam bio zainteresiran“, rekao je Brenner u svojoj knjizi Wet Goddess: Recollections Of A Dolphin Lover, “ali nakon nekog vremena sam pomislio: ‘Da je ovo prava žena, bih li smišljao ovakve racionalizacije i isprike?’” I tako je jednog dana jednostavno ušao u bazen i poseksao se sa svojom dupinkom Dolly, a ovo je rečenica koju nitko nikada ne bi trebao napisati, pročitati ili izgovoriti. Ali mora se priznati kako ovako ludu priču nismo čuli već jaaaako dugo…

Dolphin Lover – teaser trailer:

Brenner je svoje iskustvo opisao kao “fenomenalno”, ali ističe kako su ženke dupina iznimno zahtjevne i traže da s njima budete po cijele dane, tako da ova veza jednostavno nije mogla funkcionirati. Iako je ljubav brzo pukla, Brenner ističe kako nakon Dolly nije mogao voljeti niti jednu drugu (e sad, ne znamo jel misli na pripadnice morskih sisavaca ili ljudske ženke), a svoju je bizarnu zoofilnu priču odlučio ispričati u kratkom dokumentarcu Dolphin Lover. Film je već zaradio glavnu nagradu na Slamdance Film Festivalu, a uskoro ćemo ga moći gledati i na svakom boljem internet video servisu. Naravno, samo ako vam u životu kronično nedostaje WTF momenata!

TAGOVIbizarno čudak dokumentarac dolphin lover dupin florida zoofilija

Komentiraj