Zabava

Aside Banners

Doslovni Spotovi – Dobra zajebancija

Voljeli ste ove pjesme, vrijeme je da ih doživite na drugačiji način. Doslovna interpretacija zbivanja u spotu dobar je temelj za zajebanciju

Piše , Objavljeno

Kad smo prije nešto više od godinu dana sasvim slučajno naišli na odličnu zajebanciju na račun spota “Under The Bridge” grupe Red hot chili peppers, nismo ni znali kakvu će lavinu ova kreacija pokrenuti.

Ideja je prilično jednostavna, uzmete neki spot i riječi pjesme promijenite tako da doslovno opisuju ono što se odigrava na ekranu, a u isto vrijeme pazite da odgovaraju melodiji izvornika. I ovo se možda čini kao sasvim jednostavna ideja, ali samo je nekoliko izabranih posao odradilo kako treba.

Under The Bridge

Losing My Religion

Neki tvrde da se prvi takav video pojavio sredinom prošle godine, a autor je bio Dustin McLean odlično obradivši pjesmu grupe A-Ha “Take on me”. Autor tvrdi da je ideja započela kao interna šala njega i njegovih prijatelja, a jedino što mi možemo reći jest da je ideja prejebena i da se istinski radujemo svakom njegovom novom uratku.
Vrijedi istaknuti da nije riječ o običnim parodijskim prepjevima a la Vatrogasci ili Weird Al Yankovic već kombinaciji suhog humora koji počiva na percepciji autora.

Take on me

White Wedding

Upravo zato mnogi uraci koje ćete pronaći i nisu posebno dobri jer ne samo da ljudi pjevački dio odrađuju loše već ni ideje nisu bogznakakve pa to najbolje možete vidjeti u amaterski odrađenom “You’re beautiful” ženama u menopauzi omiljenog Jamesa Blunta.

No Surprises

Total Eclipse of the heart

Ono čemu se mi nadamo domaće su verzije najvećih hitova zabavnjaka pa nas baš živo zanima kako bi izgledali stariji spotovi Miše Kovača, Mile Hrnića, Miroslava škore ili Marka Perkovića Thompsona. Ljudi, što čekate? Vrijeme je za “novi Hrvatski val”!

TAGOVIhumor spotovi video

Komentiraj