Film i TV

Sada nam je sve jasno

Aside Banners

Doslovni trailer serije ‘Game of Thrones’ objašnjava sve nepoznanice

Piše , Objavljeno

Prošlog smo tjedna napokon dočekali dugoočekivani trailer četvrte sezone Game of Thronesa, no moramo priznati da smo ostalo malo zbunjeni. Zato nam je bilo potrebno upravo ovakvo objašnjenje!

game of thrones

Sjena zmaja iznad grada, Joffrey ima tulum, tmurno bojno polje, dvojboj u pustinji, Tyrion ide u zatvor, svađe, seks, montaža s ultra brzim rezovima… priznajemo, trailer za četvrtu sezonu Game of Thronesa nije nimalo lako pratiti. Na ekranu se tako u nešto manje od dvije minute odigra cijela jedna sezona, a pošto radnju nije lagano poloviti niti kada pratite seriju u komadu, jasno je kako ostaje i više nego nekoliko upitnika nad glavom.

Na svu sreću, internet je pun stručnjaka, što na područu gameofthronesologije, što na području trailerologije, a jedna od njih je u genijalnoj vokalnoj izvedbi uspio objasniti što se to točno događa u ovom traileru. Doslovno!

Literal Game of Thrones – trailer za četvrtu sezonu:

Krivca za ovu zanimljivu verziju trailera možemo naći u liku Tobya Turnera, čiji Youtube kanal ima podosta sličnih bisera. U ovom nam je slučaju Toby objasnio koga u seriji volimo (Tyriona, dakako), koga mrzimo, da u trailerima pogibaju samo statisti, kakve šale nisu popularne u Westerosu, a donio je i vrlo mudar zaključak kako bi netko trebao napisati knjigu po ovoj TV seriji. Svaka čast!

TAGOVIdoslovni trailer Game of Thrones parodija smiješan video trailer

Komentiraj