Film i TV

Snimi svoju scenu!

Aside Banners

Drama, horor ili pornić – vi birate kojim će smjerom krenuti ova kreativna reklama!

Piše , Objavljeno

Francuski CANAL+ nadaleko je poznat po svojim izvrsnim marketinškim kampanjama, a sada i svima nama nudi mogućnost da režiramo vlastite reklame!

reklama 1

Ako postoji jedan europski (a usuditi ćemo se reći i svjetski) “proizvod” koji radi uistinu kvalitetan i nimalo naporan marketing, onda je to francuska TV kuća CANAL+. Svaka je njihova reklama ogledni primjer originalnosti, humora i kreativnosti, a prije par godina su gledatelje osvojili izvrsnim The Bear projektom, snimljenim za svoj filmski program. Kao i svaki put, ta nas je reklama natjerala na razmišljanje i iznenadila svojim zanimljivim obratom na kraju, a CANAL+ ju je odlučio ponovno izvući na svjetlo dana i iskoristiti za svoju najnoviju kampanju.

The Bear – reklama:

U suradnji s agencijom BETC Paris sada vam omogućuju da “popunite krzno” medvjeda iz The Bear reklame, te i sami postanete redatelj filma! Odlaskom na stranicu You the Bear zakoračiti ćete na set povijesnog spektakla, u kojem kralj upravo umire u naručju lijepe djeve. Slijedi rez, a vi sjedate u redateljsku stolicu, te svojem asistentu dajete zadatak kako nastaviti scenu. Na izbor imate nekoliko različitih filmskih žanrova, od horora i teške drame, pa sve do komedije i pornića. Jednom kada odaberete, scena smrti kralja odviti će se na način svojstven žanru kojeg ste izabrali, a mora se priznati, da se itekako dobro nasmijati (posebno na neke sitne detalje, poput blesavog i zbunjenog statista u pozadini).

reklama

Na žalost, tu prestaje interaktivni dio ovog projekta, ali je i to dovoljni i daleko više od onoga što nam se obično nudi u reklamnim kampanjama. Valja napomenuti da stranica očigledno ima nekih problema s Mozilla Firefox preglednikom, pa se preporuča korištenje Chromea, Opere ili neke treće opcije, a ako baš morate, poslužiti će i Internet Explorer. Iiiiii… AKCIJA!

TAGOVIcanal+ interaktivno reklama režija režiser snimanje

Komentiraj