Zabava

Aside Banners

Jesmo Ga! Driver: Parallel Lines

Serijal GTA godinama se nameće kao jedini "bitan� naslov u "hodam / vozim / pucam� žanru, dok Driver kaska za gore spomenutim, ne toliko u grafičkom pogledu koliko u igrivosti.

Piše , Objavljeno

Serijal GTA godinama se nameće kao jedini “bitan� naslov u “hodam / vozim / pucam� žanru igara dok Driver već godinama kaska za gore spomenutim, ne toliko u grafičkom pogledu (jer u tom smislu Driver je daleko ispeglaniji) koliko u igrivosti.

UBI Soft ove se godine pokušao približiti “kralju� tako da se gotovo u potpunosti okrenuo od standardnog gameplaya i naglasak prebacio na “sandbox� princip koji je, između ostalog, GTA i ustoličio na tronu.

Isprva, sve to izgleda divno i krasno. Grafika odlična, soundtrack na mjestu, priča dovoljno smislena da vam ne ide na jetra, ali igrivost je kao i u prethodnom dijelu ukočena i previše “wannabe GTA�. Jednostavno vas ne tjera da igrate dalje jer misije djeluju kao da su sve na isti kalup.

Murja koja vam je neprestano za vratom nakon pola sata već vam počinje ići na jetra pa panično pritišćete ESC i tražite opciju Quit to Desktop. Uz najbolju volju i želju da Driveru damo prolaznu ocjenu, on to ne zaslužuje. Daleko od toga da je igra katastrofalna, ali uz postojeći San Andreas i nadolazeću Rockstarovu četvorku, Driver jednostavno “nije to�. Čak i zagriženi fanovi Drivera zamjerit će odmak od ustaljenog načina igre i priklanjanje onom arkadnom.

Idesh! preporuka:Neki će možda svršavati samo zato što sve izgleda ispeglano, ali mi nismo oduševljeni…

TAGOVIgta igre ubisoft

Komentiraj