Film i TV

Samo je jedan Fett!

Aside Banners

Drugi će se samostalni “Star Wars” film baviti legendarnim Boba Fettom

Piše , Objavljeno

Iako ga ne možemo smatrati jednim od glavnih likova Star Wars svemira, Boba Fett je oduvijek bio jedan od miljenika fanova, a sada će dobiti i svoj vlastiti film!

boba fettKada se govori o Star Warsima, Disney ne pokazuje znakove umora: prvi je nastavak treće trilogije već snimljen, Rogue One samo što se nije krenuo u produkciju, a već se ozbiljno priča i o drugom samostalnom filmu koji bi se u kinima trebao pojaviti 2018. godine! Iako neki konkretniji detalji nisu poznati, pisac-producent Simon Kinberg je otkrio kako će se taj drugi film baviti postankom Bobe Fetta, legendarnog plaćenika i lovca na glave čiji je “otac” bio također slavni Jango Fett, a koji je u svojoj karijeri radio i za njuške poput Dartha Vadera i Jabbe the Hutta. Na žalost, prerano je skončao kao Sarlacova užina, ali tko zna, možda novi film donosi i njegov drugačiji završetak!

I dok nije bilo potvrđeno o kakvoj će se priči raditi, kao vrlo vjerojatni se redatelj spominjao mladi Josh Trank (Chronicle), no prije nekoliko dana je i službeno objavljeno kako on u potpunosti napušta ovaj projekt. Trank tvrdi kako je razlog tome njegova želja da radi na nekim svojim originalnim idejama, ali mnogo je vjerojatnija istinitost glasina kako producenti posljednjeg filma na kojem je radio, superjunačkog SF-a Fantastic Four, nikako nisu bili zadovoljni njegovim ponašanjem na setu te onim što je napravio od samog filma, a kako je jedan od tih producenata bio i sam Simon Kinberg, nije teško zbrojiti jedan i jedan i zaključiti da Trank vjerojatno nije otišao svojom voljom, već je prije potjeran.

boba fett 2

Bilo kako bilo, svaki će se jači svjetski redatelj sada baciti na posao i pokušati dobiti priliku režirati ovakav jedan film, a uskoro bi mogle krenuti i audicije za glavne glumce. Star Wars: Rogue One s druge strane nema takvih briga te se samo čeka početak snimanja, a već je otprije poznato kako će priču o grupici pobunjenika koji kradu planove za Zvijezdu smrti (što je i zaplet Nove nade) režirati Gareth Edwards (Godzilla), dok će glavne uloge igrati Felicity Jones, Ben Mendelsohn i Riz Ahmed. Rogue One u kina diljem svijeta kreće 16. prosinca 2016. godine, a mi se veselimo saznati kakve nam sve priče iz prebogatog Star Wars svemira još slijede u budućnosti.

TAGOVIboba fett disney jango fett rogue one samostalni film star wars

Komentiraj