Film i TV

Chewie... We're home!

Aside Banners

Drugi teaser trailer za ‘Star Wars: The Force Awakenes’ je napokon vani i izgleda savršeno!

Piše , Objavljeno

Nakon kratkog teasera koji nas je zapalio prije par mjeseci napokon smo dočekali i dužu trailer verziju koja nam daje taman toliko da smo zadovoljni, ali svejedno želimo još!

star warsProklet bio, J.J. Abrams, proklet bio! Dao si nam mrvice koje izgledaju kao da su pale s najfinijeg kruha na svijetu, a bolje ti je da kada ga jednom napokon probamo bude intergalaktičko savršenstvo zbog kojeg nam neće biti žao niti godina provedenih zaboravljajući drugu trilogiju niti godina provedenih očekujući nove nastavke. Prvi je teaser prije nekoliko mjeseci uzbudio sva naša šmokljanska osjetila, a iako je prikazano svega nekoliko nepovezanih kadrova bilo je jasno kako se radi o nečemu što itekako obećava. Sada je Disney izbacio i drugi teaser, tojest prvi teaser trailer, tojest prvi pravi trailer ili kako li ih već danas nazivaju, a novih minutu i pol materijala nas ponovno tjera na slinjenje i neljudsku želju za još!

Star Wars: The Force Awakens – teaser trailer:

Srušeni Star Destroyer među dinama pješčanog planeta, Poe Dameron (Oscar Isaac) u svom X-Wingu, Finn (John Boyenga) koji bježi od Stormtroopera, hrpa Stormtroopera, nova vrsta Stormtroopera i lagano kruzanje Millenium Falconom, da bi na kraju sve začinili Harrison Ford i njegov Han Solo u pratnji Chewieja… neprocjenjivo! Iako se o radnji i dalje ne zna mnogo, naracija koju kroz teaser provlači Luke Skywalker (Mark Hamill) povezuje njega i njegovu sestru s Darthom Vaderom i novom mladom nadom Jedija, na kojoj će se vjerojatno bazirati nova tri nastavka. Neka, neka… što manje znamo to bolje! Iznenađenje će biti tim veće kada ovaj spektakl pogledamo i to već 18. prosinca.

TAGOVIJ. J. Abrams ratovi zvijezda star wars star wars: the force awakens

Komentiraj