Film i TV

Jezik do poda...

Aside Banners

Drugi trailer za “300: Rise of an Empire” najavljuje dostojnog nasljednika kultnog spektakla

Piše , Objavljeno

Brojni ljubitelji sada već kultnog stiliziranog spektakla 300 mogu zadovoljno trljati ruke, jer izgleda da je novi nastavak zadržao sve ono što je valjalo iz originala… te dodao onoga što je falilo!

300

Što fali 300?!?” viknuti će sada neki tvrdokorni fan originalnog filma, ali moramo podsjetiti da smo, osim par kratkih kadrova sisa, gledali uistinu mnogo polugolih i nabildanih muškaraca. Ako je pak suditi po novom traileru, jednu će od bitnijih uloga imati žena, i to nitko drugi nego prekrasna Eva Green.

300: Rise of an Empire nastavlja tamo gdje je prethodnik stao: Kserkso (ponovno ga glumi genijalni Rodrigo Santoro) nakon pobjede nad 300 hrabrih Spartanaca nastavlja svoje pustošenje grčkim državama, a jedina šansa za spas nazire se u liku i djelu generala Temistokla (Sullivan Stapleton). On planira ujediniti cijelu Grčku, te napasti brojčano nadmoćnog neprijatelja tamo gdje je slab – na moru! Dakle, sve ono što smo imali u filmu 300, samo ovoga puta s brodovima…. epski!

300: Rise of an Empire – trailer 2:

Inače, priča ovoga nastavka nije produkt nekog nadobudnog i slave željnog scenarista ili producenta, već se temelji na grafičkom romanu velikog majstora Franka Millera, Xerxes. Ovoga puta iza kamere neće biti redatelj originala Zach Snyder, koji je ipak zadržao ulogu producenta i ko-scenarista, te ulogu šefa prepustio Noamu Murru, što je s obzirom na filmografiju dotičnog gospodina (snimio samo jedan igrani film, i to romantičnu komediju) uistinu neobičan izbor. Nadamo se da će na kraju sve ispasti barem upola dobro kao u traileru, a epsku borbu Grka i Perzijanaca moći ćemo gledati već od 7. ožujka iduće godine.

TAGOVI300 300: riseof an empire film povijesni spektakl spektakl stilizirano trailer

Komentiraj