Film i TV

This is Sparta!

Aside Banners

Dugoočekivani nastavak filma ‘300’ dobio prvi trailer

Piše , Objavljeno

Prekinite što god radili i odvojite dvije i pol minute za apsolutno fenomenalni prvi trailer filma 300: Rise of an Empire!

300: rise of an empire

This is Spartaaaa! Sedam godina je prošlo od kada su nam Zack Snyder i Gerard Butler prikazali priču o 300 hrabrih Spartanaca, koji su stali u obranu svoje domovine od mrskih Perzijanaca. Rađen po stripu Franka Millera, ovaj spektakl je rasturio na box officeu i postao jedan od najvećih filmskih hitova desetljeća. No priča nije završila smrću kralja Leonida, te je vrijeme da se kraljevstvo ponovno digne na noge.

300: Rise of an Empire – trailer 1:

Vauuuu! To je sve što imamo reći nakon ove dvije i pol minute nabrijavajuće akcije, stiliziranog vizuala i slow motiona, koji je otklonio svaku našu sumnju u kvalitetu nastljednika legenarnog originala. Ponovno je predložak bio Millerov strip, i to ‘Xerxes’, a radnja se vrti oko grčkog generala Themistokla, koji će sa svojom vojskom morati još jednom pokušati zaustaviti perzijskog demigoda Kserksa.

Ovaj je put u redateljsku stolicu sjeo Noam Murro, potpuno nepoznati redatelj, koji je očito imao ono nešto da privuče pažnju Zacha Snydera (u ovom je nastavku scenarist i producent). Iz viđenog u traileru, možemo reći da je povjerenje opravdano, i da nas čeka pravi slatkiš. Istina, Sullivan Stapleton u ulozi generala Themistokla nije Gerard Butler, ali zato nam se vraćaju Rodrigo Santoro (Kserkso) i Lena Headey (kraljica Gorgo), a dodatni je mamac prekrasna Eva Green (Kserksova mala, Artemisia).

300: rise of an empire

Ipak, zamjećujemo jedan ogroman problem u cijeloj ovoj priči, a taj je da ćemo na prikazivanje ovoga filma morati čekati do ožujka 2014. godine. Ne preostaje nam ništa drugo nego početi odbrojavati.

TAGOVI300 300: rise of an empire perzijanci spartanci zack snyer

Komentiraj