Film i TV

Samoubojita ekipa

Aside Banners

Dugoočekivani prvi trailer za ‘Suicide Squad’ je napokon vani i tako je prokleto dobar!

Piše , Objavljeno

Imali smo svoje dvojbe oko DC-evog forsiranja nimalo prvoloptaške ekipe iz Sucide Squada, ali sve su sumnje odagnate prvim službenim trailerom.

suicide squadVeliki DC Comics  jednostavno više nije mogao sjediti skršenih ruku i gledati kako im Marvel grabi kamione love ravno pred nosom pa su napokon digli svoje dobro ugojene guzice i odlučili krenuti po ono što im apsolutno pripada: primat u svijetu superjunačkih filmova i serija. Uz dobro nam znanu ekipu koju predvode Superman i Batman, u svom su velikom zamahu dali priliku i nekim drugim, malo manje poznatim junacima i zlikovcima, jer ako je ista stvar uspjela blockbusteru Guardians of the Galaxy, zašto ne bi i njima? Hmh, možda zato što je njihov pandan u DC svemiru iliti ekipa znana kao Suicide Squad iliti Task Force X, nemjerljivo mračnija, morbidnija i kompleksnija od nabrijanog rakuna i mutavog debla? Nema veze, zato ovaj film volimo još i više iako smo do sada vidjeli samo jedan jedini trailer. Koji trailer? Ovaj trailer!

Suicide Squad – trailer:

Već dva dana svi mediji posvećeni pop kulturi bruje o ovom traileru koji je premijeru imao u subotu na Comic Conu, a sada su se u DC-u odlučili podijeliti ovaj maleni dragulj i s nama običnim smrtnicima. Nećemo puno ulaziti u to tko tu koga i kako, dovoljno je samo reći kako se radi o skupini zlikovaca, psihopata i plaćenih ubojica koji dobiju šansu da se iskupe za sva svoja zlodjela tako da spase svijet od nečega ili nekoga tko je daleko gori od svih njih zajedno. Will Smith kao smrtonosni Deadshot, Margot Robbie kao prekrasna i poremećena Harley Quinn, Jai Courtney kao Boomerang i Cara Delevingne kao mistična Enchantress samo su neki članovi Suicide Squada, ali svima nam je na vrh jezika samo jedno ime: Jared Leto kao The Joker! Nije Heath Leadger, nije Jack Nicholson, nego je jednostavno… Jared Leto! Ne sumnjamo kako će scenarist/redatelj David Ayer napraviti izvrstan posao (Training Day, End of Watch i Fury svakako nam daju za pravo da to mislimo), a uživati ćemo već ili tek 5. kolovoza 2016. godine.

TAGOVIcomic con David Ayer DC jared leto margot robbie strip suicide squad superjunaci will smith

Komentiraj