Glazba

Rasta!

Aside Banners

Eddie Murphy snimio reggae stvar sa Snoop Lionom

Piše , Objavljeno

Osim što još uvijek slovi kao ponajbolji stand-up komičar svih vremena i što je nekoć bio najveća filmska zvijezda na svijetu, Eddie Murphy i pjeva. I to jebački dobro!

eddie murphy reggae

Murphyu u zadnjih 10-ak godina ne cvjetaju ruže, pogotovo kada se pogleda njegova recentna filmografija. Komičar, čije je ime u filmu značilo zaradu od nekoliko stotina milijuna dolara, danas je sprdnja kritike i gledatelja, a zadnjih mu je nekoliko komedija redovito na listama najgorih filmova godine. Teška su ovo vremena za jednog od najvećih u povijesti, ali na svu sreću, Murphy ima i nekih drugih talenata.

Možda ste znali, ali vjerojatno i niste, da je Eddie Murphy vrlo dobar pjevač. Sjećate li se zarazne melodijice pjesme Party All The Time? Istina, pjesma je po nekim izborima proglašavana jednom od najgorih svih vremena, ali te ljubomorne duše mogu da nam puše! Istina, većina ostalog mu je neki ljigavi, dosadni R&B, ali PATT ne dirajte!

Party All The Time – Eddie Murphy:

Uglavnom, s godinama je valjda došla i prijeko potrebna ozbiljnost, pa se Murphy bacio u neke nove vode. Upravo finišira svoj prvi reggae album nazvan jednostavno 9, a prije nekih mjesec dana službeno je predstavio i prvi singl, pjesmu nazvanu Red Light. U njoj mu je svojim vokalom malo pomogao i Snoop Lion/Dog, a nakon nekoliko slušanja, moramo potpuno objektivno zaključiti: Eddie rastura!

Red Light – Eddie Murphy:

TAGOVIeddie murphy glazba reggae snoop dog Snoop Lion

Komentiraj