Film i TV

The boys are back in town!

Aside Banners

Ekipa se vratila i luđa je nego ikada: ‘Entourage’ napokon dobio svoj prvi trailer!

Piše , Objavljeno

Hoće li, neće, kada će… sve su to pitanja koja su mučila fanove sve popularnije serije Entourage, a sada kada imamo i prvi trailer, izgleda kako više nema razloga za brigu.

entourageEh, ovo se čekalo! Nakon naporne trakavice oko plaća glavnih glumaca i nevoljkosti glavnog producenta serije Douga Ellina, napokon je jasno kako nam filmska verzija Entouragea (iliti Svite, po naški) ipak dolazi i nastavlja tamo gdje je još 2011. godine završila  8. sezona. Stara je ekipa ponovno na okupu: hollywoodska zvijezda Vincent Chase (Adrian Grenier), njegov najbolji frend E (Kevin Connolly), spaljeni stariji brat Johnny Drama (Kevin Dillon) i blesavi Turtle (Jerry Ferrera), a sve iz zajedno nadgleda jedan, jedini i nenadjebivi Ari Gold (Jeremy Piven). Evo kako dečki izgledaju sada!

Entourage – trailer:

Izgleda kako se radnja filma nastavlja relativno brzo nakon završne epizode serije te prati  Vinceov novi projekt, visokobudžetni SF o DJ-u koji je ujedno i demon (wtf?!). Kako stvari stoje, Ari je još uvijek u igri (iako je u seriji dao otkaz), naporni Eric i dalje mrči seksi Sloan (Emmanuelle Chriqui), a Turtle i Drama su… Turtle i Drama! Iako se službeno radi o teaseru ipak možemo naslutiti smjer u kojem će se film kretati, a naravno da neće nedostajati seksi djevojaka, nabrijanih automobila, ludih partija i svega onoga što čini život zvijezda u Los Angelesu. Od većih ćemo faca gledati i Billyja Boba Thorntona, Haleya Joela Osmenta i Calvina Harrisa, a premijera se očekuje već 5. lipnja 2015. godine. Yeah, baby!

TAGOVIari gold entourage film humoristična serija jeremy pive los angeles svita

Komentiraj