Zabava

Aside Banners

Elektrons – Red Light, Don’t Stop

Negdje na granici između Basement Jaxxa i Chemical Brothersa, Elektrons nas od samog početka buba jakim bubnjevima i masnim bas linijama koje se zadržavaju do same završnice albuma.

Piše , Objavljeno

Produkcijski tim koji je stajao iza projekta The Unabombers, Luke Cowdrey i Justin Crawford ponovno jaše. Nakon niza kompilacija na kojima su sudjelovali svojom svježom kombinacijom acid housea, Detroitskog sounda, suhe boom-bap produkcije i disco glazbe, vraćaju se s potpuno novim projektom Elektrons i moram priznati da se radi o odličnom albumu koji se može svrstati u sam vrh žanra.

Negdje na granici između Basement Jaxxa i Chemical Brothersa, Elektrons nas od samog početka buba jakim bubnjevima i masnim bas linijama koje se zadržavaju do same završnice albuma i vraćaju nadu da se elektronska glazba može približiti mainstreamu a da pritom ne izgubi na snazi ili se pretvori u ljigavu šećernu vodicu koju servirate svima od partijanera do kamiondžija.

Od gostiju se pojavljuju između ostalog Pete Simpson, Eska i Zaakir (Soup) iz Jurassic 5-a. Dakle, odličan album koji bi bio i savršeni ljetni album da nije izdan tako kasno.

Ističu se odlični Get Up, Dirty Basment (singlovi) i Be With You

Idesh! preporuka:Odlično!

TAGOVIalbum elektrons glazba luke cowdrey the unabombers

Komentiraj