Film i TV

Pun pogodak

Aside Banners

Emma Watson je i službeno Ljepotica, čekamo da vidimo tko će biti Zvijer

Piše , Objavljeno

Jedan od najvećih grijeha filmske industrije jest što nam daju premalo Emme Watson, ali igrana ekranizacija klasika Ljepotica i zvijer bi to trebao promijeniti!

emma watsonČak i oni koji inače ne vole animirane filmove ili Disney moraju priznati kako je Ljepotica i zvijer iz 1991. godine apsolutno remek-djelo koje se okitilo s dvije nagrade Oscar i ostalo upamćeno kao jedan od najboljih i najznačajnijih crtića svih vremena. Većina nas je odrasla upravo na toj priči o prekrasnoj djevojci Belle koja se nađe u kandžama naizgled nemilosrdne i brutalne Zvijeri, a njihova je pomalo morbidna ljubavna priča postala glavni primjer svima koji smatraju kako prava ljepota leži unutar osobe i nema nikakve veze s vanjštinom.

ljepotica i zvijer

Igranu je verziju još 2011. godine trebao producirati Guillermo del Toro i to dok je konce vukao Warner Bros., a već se onda za ulogu Belle spominjalo ime Emme Watson. Sada je stvari u svoje ruke ponovno uzeo Disney koji pokušava napraviti igranu verziju svakog svog animiranog klasika (Maleficent, Pepeljuga, Knjiga o džungli) te su za redatelja uzeli staru iskusnjaru Billa Condona. On će raditi po scenariju Stephena Chboskya, a glavni je upitnik ostala glavna ženska uloga. Na svu sreću, zadržalo se pri prvotnom izboru pa će Ljepoticu iliti Belle ipak igrati naša draga, preslatka Emma Watson!

giphy

Ona je to potvrdila i na svom Facebook profilu, a bome nije krila oduševljenje: “Napokon vam mogu reći… da ću igrati Belle u igranoj verziji Disneyeve Ljepotice i zvijeri! Taj je crtić bio toliko veliki dio mog odrastanja da izgleda gotovo nadrealno kako ću plesati na ‘Be Our Guest’ i pjevati ‘Something There’. Šestogodišnja ja je na stropu – sa srcem koje će eksplodirati. Vrijeme je da krenem na instrukcije iz pjevanja. Jedva čekam da to vidite.” Bome Emma, i mi jedva čekamo! A trebat ćemo se strpjeti barem još godinu dana jer nećemo imati prilike pogledati ovaj biser prije 2016. godine. Ništa, sad se čeka da vidimo tko će biti Zvijer…

TAGOVIcrtić disney emma watson igrani film klasik ljepotica ljepotica i zvijer

Komentiraj