Film i TV

EVE uskoro i na televiziji

Aside Banners

EVE Online će uskoro zaživjeti i na malim ekranima

Piše , Objavljeno

Ako ste jedan od 500.000 pretplatnika MMORPG igre EVE Online, zasigurno će vas obradovati vijest o TV ekranizaciji ovog naslova. Ostatak nas će se moći veseliti (nadamo se) kvalitetnom SF serijalu, kakvih kronično nedostaje.

EVEOnline

Volite li se nazivati gejmerom, morali ste čuti za masivni RPG EVE Online, koji već 10 godina žari i pali među hardcore igračima. Kompleksna je to igra koja zahtjeva mnogo vremena i truda, te kao takva, nije za svakog. Premda je to s financijske strane loša vijest za njezinog izdavača, CCP Games (usporedbe radi, World of Warcraft ima čak 20 puta više pretplatnika), za ljubitelje malo ozbiljnije i tvrđe znanstvene fantastike EVE je praktički alfa i omega. Dokaz tome je i nagrada za najbolju MMORPG igru koju je od MMORPG.com dobila tri godine za redom – 2009., 2010. i 2011. godine.

Trailer za EVE Universe: Origins

Sada CCP želi još više proširiti EVE svijet, te ga još malo približiti svekolikom puku, koji možda još nije čuo za samu igru. U projekt TV serije se uključio i proslavljeni islandski redatelj Baltasar Kormákur (Contraband, The Deep), koji bi ju trebao i režirati. “EVE svemir prepun je zadivljujućih priča o epskim bitkama, hrabrim pljačkama i političkim intrigama, što bi sve zajedno moglo činiti fantastičnu seriju“, izjavio je Kormákur vezano uz realizaciju ove ideje.

EVEOnline

Okviri priče same serije biti će vrlo usko vezani za igru, tako da ćemo pratiti čovječanstvo nekih 20.000 godina u budućnosti. Daleko od Zemlje, potomci prvih međuplanetarnih kolonizatora osnovali su pet velikih frakcija, koje se bore za prevlast, pritom ne birajući sredstva. Ono što je fascinantno jest da će se radnja serije vrtiti oko stvarnih priča igrača EVE Online igre, koji već sada imaju priliku priložiti svoje doživljaje i, uz malo sreće, vidjeti ihna malim ekranima. Sve što treba učiniti jest posjetiti stranicu TrueStories.EVEonline.com, te dati svoj obol ovom zanimljivom projektu.

TAGOVIEVE Online igre mmorpg serija

Komentiraj