Zabava

Let them fight!

Aside Banners

Evo tko će se u ‘Civil Waru’ boriti na strani Captaina Americe, a tko će slijediti Iron Mana

Piše , Objavljeno

Nije nemoguće očekivati kako će Captain America: Civil War promijeniti način na koji gledamo superjunake, a već sada možemo birati kojoj ćemo se ekipi prikloniti.

civil 1Možda toga niste niti bili svjesni, ali Marvel je još prije desetak godina dobro isplanirao sve što će raditi u skorijoj budućnosti te je ekranizacije pustolovina svojih stripovskih junaka podijelio u nekoliko faza. S ovogodišnjim je Avengersima i službeno završena druga faza, a početak treće će označiti dugoočekivani Captain America: Civil War. On se nastavlja direktno na već spomenute Avengerse i prati polagani raspad te inicijative i podjelu u dvije ekipe: jednu koju vodi sam Captain America, a drugu na čijem je čelu (ovom autoru omraženi) Iron Man.

Dugo se nagađalo tko će se spanđati s kime, a nove promo fotke napokon rasvjetljuju tu misteriju. Tako izgleda kako će za Žebeleznog nastupati njegov vjerni pobočnik War Machine, Black Widow, svemoćni Vision i za sada još uvijek relativno nepoznati Black Panther, dok će starog Kapetana slijediti njegov stari frendić Bucky Barnes (Winter Soldier), Sam Wilson (Falcon), Hawkeye i Ant-Man, uz vjernu podršku ne toliko “super” Sharon Carter. Hmh, jedan Vision vrijedi kao svi ovi zajedno, ali ajde… možda nas iznenade!

civil 2 civil 3 civil 4

Za sada još uvijek nije poznato hoće li se u novom nastavku pojaviti Bruce Banner i njegov mnogo poznatiji mod Hulk, a ne zna se niti kome će se prikloniti Scarlet Witch. Ipak, fanove i dalje najviše zanima kako će se u ovo priču uklopiti Spider-Man, hoće li uopće birati strane i ako hoće, kakve ćemo ljubavne žalopojke morati gledati ovaj put?! Mnogo je tu još pitanja, ali na sreću, sva će nam biti odgovorena već 6. svibnja 2016. godine!

TAGOVICaptain America captain america: civil war iron man marvel Spider-Man superjunaci

Komentiraj