Zabava

zabiberio cijene, a sad više ne bi

Aside Banners

Fanovi smorili Justina – Bieber groznica baca Biebera u depresiju

Piše , Objavljeno

Nedavno smo izvijestili da smo se uspjeli ugurati u bekstejdž turneje Justina Biebera gdje okida najogavnije selfije koje trži 14,020kn s kojima kao potvrdu treba dobiti samo šaku u glavu. E pa nema više.

justin-bieber-the-beliebers-justin-bieber-23220258-600-401

Osim što smo izazvali lavinu reakcija beliebera i paprenjaka, izazvali smo i trunčicu introspekcije, samoanalize neprikosnovenog pjevača koji vjerojatno neće ni doživjeti ulazak u Klub 27. Bieber nam je, eto, nakon samo nekoliko dana turneje odlučio ukinuti bogomdanu opciju fotkanja s njime prije koncerta jer ga to smara! Hej, daš dva soma dolara i lika to smara?! Hahaha, pljus!

Svi smo mi Orlando Bloom

Balavac je očigledno pun sebe, ali treba mu vjerovati kad kaže da mu je pun ku…kufer svega jer je razapet od silnih očekivanja svih onih koji su na njegovoj sisi… Uf, ovo zvuči odvratno.

No da bi rasteretili klinca kojem je ionako nametnut taj nesretni meet&greet gdje nije mogao isforsirati ni ukiseljeni smiješak,
menadžment je isfabricirao „incident“ kao razlog otkazivanja ULTIMATIVNOG FANOVSKOG ISKUSTVA ZA REZANJE ŽILAAAAA!

Jel, sad moraju promisliti o tome jer su fanovi Justina Biebera bijesne i agresivne hijene (hej, djevojke, nismo mi to izmislili!) pa tako mišićavog srcolomca ipak treba zaštiti od neželjenih susreta treće vrste. Nema goreg od susreta s neurotičnim budalama koje su spremne platiti 14,020kn da te vide na 10 sekundi. Takve su najgore, kažemo vam!

Menadžment navodi da je to nova turneja i svaka je večer, odnosno svaki nastup novi izazov. Zato su za fanove osmislili novo “ultimativno” iskustvo; jedan VIP hengaut gdje će se moći okinuti fotke i snimiti video zapisi boga popa, ali nema više grupnih i pojedinačnih fotki. Sori, prošla baba sa selfijima. E, da, nema ni povrata novca za uplaćeno: oš, neš, nemoraš. Jasno nam je kao dan da je Justin žrtva pop-mašinerije i samo je pitanje dana kad će tijekom izlaska s Paris Hilton ili Selenom Gomez flešati svoju vaginu, obrijati glavu ili napasti fanovku kišobranom-anom-anom-anom-e-e-e.

Biebster se i „osobno“ oglasio na profilu Instagrama:

„Volim vas, guys.. Otkazat ću svoje susrete. Uživam upoznavati tako nevjerojatne ljude [spremne dati 14,020kn, op.a.] ali na kraju se osjećam istrošeno i ispunjeno s toliko puno tuđe spiritualne energije da sam na kraju istrošen i nesretan.. Želim donositi smiješak na lica ljudi i sreću ali ne na svoj račun i uvijek sam mentalno i emocionalno iscrpljen do ruba depresije.. Pritisak ispunjavanja tuđih očekivanja o tome što trebam biti previše je tereta kojeg moram podnijeti i nositi na leđima. Nikad ne želim razočarati ali mislim da bih vam radije htio dati svoje nastupe i albume kao što sam obećao, guys. Ne mogu opisati koliko mi je žao i volio bih kad mi ne bi bilo ovako teško.“

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kužite guys, njega to iscrpljuje do razine depresije! Njemu je to previše da vas svaku večer gleda za te pare, pa radije vi gledajte njega prije negoli padne u depresiju sa smiješkom na licu. On je istrošen. I to kaže dvaput u istoj rečenici što će reći da je fakat ozbiljan! Nije on htio sva ta upoznavanja i barem je bio iskren u svojoj indiferentnosti kad vam se nije htio nasmiješiti. Ali dečko se mora zaštititi. Najbolje za fanove, a i mladog Justina Biebera jest uvesti mjere zaštite.

Vjerojatno bi bilo zgodno i praktično uvođenje davanja otiska pri kupovini karata, povijesti bolesti, mikročip i barem, ali ovo je stvarno minimum, blindirani stakleni zid između pozornice i prostora za fanove da se neka luđakinja ne bi u deliriju bacila i raznijela po pozornici i od Biebmeistera (prerano) napravila mučenika novog doba. Jer on to nije! On vjeruje!

Skoro pa mučenik kao Kurt Cobain kojeg je nemilosrdno oskvrnjivao posljednjim nastupima, što imitirajući njegovu razbarušenu izblajhanu kosu, što majicama s njegovim likom, što proljevima o tome kako ga on vraća u život. Bieber zamjena za Cobaina? Gle, možemo prijeći preko koječega, ali negdje treba povući liniju! I to ne onakvu kakve mladi Kanađanin povlači.

No za sve je to kriva fanovska baza! Sramite se! Stidite se! Stid na vas! Puj! Kako vas nije sram tako beskrupulozno očekivati od čovjeka koji jede Jacksona, Timberlakea i Cobaina za doručak!? Ostavite Justina na miru! On je ljudsko biće! Prestanite kupovati selfije, stoko jedna!

VEZANO: Upoznavanje Justina Biebera od 14 tisuća kuna je zapravo samo selfi od 14 tisuća kuna!

TAGOVIbieber haha Instagram justin bieber

Komentiraj