Zabava

Aside Banners

Far Cry 2

Vi ste jedan od skupine plaćenika koji su Bogu iza nogu poslani ne bi li života lišili zloglasnog trgovca oružjem poznatog kao Jackal, iliti Šakal.

Piše , Objavljeno

U međuvremenu smo odigrali i složili recenziju igre Far Cry 2 >>

Zbog prvog nastavka ove igre mnogi su nadograđivali svoje kante, a i novi nastavak neće razočarati, barem što se vizualnog dojma tiče. Iako je franšizu preuzeo Ubisoft, od kojih se u zadnje vrijeme očekuju tek ušminkani “uzmi lovu i zbriši” proizvodi, izgleda da nas očekuje prava poslastica.

Pičvajz u africi

Pičvajz u africi

Radnje se s tropskih otoka seli na afrički kontinent, u savanu, i kao da nema puno odirnih točaka s radnjom izvornika. Vi ste jedan od skupine plaćenika koji su Bogu iza nogu poslani ne bi li života lišili zloglasnog trgovca oružjem poznatog kao Jackal, iliti šakal.

Igru i dalje karakteriziraju veliki otvoreni prostori (oko 100 četvornih kilometara) kojima možete lutati bez ograničenja / učitavanja. Fiksan je jedino osnovni cilj – šakalova smrt, a sve ostalo u igri trebalo bi ovisiti o vašem izboru i akcijama.

Glavni neprijatelji na vašem putu su dva zaraćena afrička plemena i njihovi vođe. Ovo “neprijatelji” treba uzeti s rezervom, jer, možete se boriti protiv obojice, ali možete s jednime od njih ući u savezništvo. Raspoloženje drugih likova prema vama ovisiti će upravo o vašim “međuljudskim odnosima”.

Trebaš pomoć?

Trebaš pomoć?

Fizika u igri je hiperrealna, sve što se vidi – miče se. Novi engine simulira i vremenske uvjete koji će utjecati na okolinu (vjetar, kiša…). Okoliš je pod utjecajem predmeta (vozila), a može se i zapaliti. Požar će se u tom slučaju realno širiti u smjeru vjetra!

Ponovno prolaženje istim mjestom neće značiti iste okolnosti – neprijatelj će se svaki put drugačije ponašati i nalaziti će se na drugim pozicijama. AI je navodno toliko napredan da likovi zaista taktički razmišljaju o tome koje oružje koristiti u napadu / obrani, kojim vozilom pobjeći…

Izlazi početkom 2008. godine

TAGOVIfar cry igre ubisoft

Komentiraj